Reklama

Reklama

Africká legenda

  • Česko Baby - tajemství ztracené legendy (neoficiální název) (více)

Obsahy(1)

Táto expedícia hlboko v džungli ich zastihla v správnom čase. Na mieste, kde ešte nezasiahla ruka civilizácie, hlboko v džungli, paleontologička Susan so svojim manželom Georgeom, majú skutočné šťastie. Objav vzácnych fosílií môže napomôcť výskumu o živote v pradávnej dobe, kedy na planéte Zem dominovali celkom iné tvory ako dnes. O čo väčšie je však ich prekvapenie, keď ich celkom nečakane zastihne obrovský objav. Pár žijúcich brontosaurov pôsobí ako halucinácia, ale Susan s Georgeom nemajú najmenší dôvod pochybovať. Pred ich očami práve kráča zabudnutá história a oni ju musia ochrániť za každú cenu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Na rozhraní vyloženě dětského a "realisticky" rodinného dobrodružství vrávorá tato ničím zajímavá historka o nalezení, zajetí a záchraně afrického brontosaura – ložtomilého mláděte Babyho a jeho matky před slávychtivým paleontologem. Jakkoliv mi přišla hloupá/nudná/naivní pro obě cílové skupiny, oceňuji krásnou přírodu Pobřeží slonoviny, rozkošné, byť úsměvné animatronické triky (kostýmy? :)) i fešnou Sean Youngovou. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tento film hodnotím s velkým odstupem, kdy jsem jej viděl ještě jako malý a vzpomínám si, že se mi velmi líbil. Hluboká džungle, objevení dinosaura, záchrana mláděte, sympatická dvojice zachránců, napětí, krásné „zvláštní efekty“ (i dnes se mi to líbí z fotek více než různé počítačové animace), co víc si může dítě přát. Film si pravděpodobně již nezopakuji, ale za příjemné vzpomínky mu udělím tři hvězdy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dobrodružstvo, ktoré možno označiť za príjemné a šikovné. Skvelé 80. roky ponúkajúce zábavu síce nie príliš inteligentnú ( a to bez urážky - ide predsa o non-brain výlet ), zato ale svižnú a plnú akcie. Trikovo na nízkej úrovni, no aspoň so človek trochu oddýchne od novodobých digitálnych kúziel. My 30tnici, by sme v detstve tento film milovali. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to hodně naivní snímek s celkem hloupým příběhem, který se ze začátku tváří skoro jako dobrodružné drama, ale nakonec je z toho ne až tak dobrá rodinná komedie, jež touží být příliš sentimentální, ale nemohu si pomoct, za ty animatronické loutky prostě musím dát vyšší hodnocení. Podle mě se povedly. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Námětem pro film byla legenda o mokele-mbembe, která pojednává o tajemném zvířeti, připomínajícím sauropodního dinosaura, jež žije v povodí Konga. (JP84)

Reklama

Reklama