Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V této americké komedii, kterou režíroval David O'Malley, se tři ženy vracejí domů na setkání spolužáků po deseti letech. Díky časové schránce, jež vznikla o abiturientské noci, a předpovídá budoucnost, se však začnou dít věci! (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Při natáčení tohoto filmu se herci velmi bavili (soudě dle "vtipných" zkažených scén při titulcích)....škoda, že byli pobaveni jenom ti herci. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Oddychovka na destive odpoledne. Vzhledove velice sympaticka Josie Davis me u obrazovky udrzela trochu dele, nez jsem mel puvodne v planu a je pravda, ze par povedenych forku tento film mel. Pribeh je jednoduchy - kterak se tri byvale spoluzacky ze stredni po deseti letech vraci na sraz absolventu po deseti letech. Jak uz tomu byva, kazda je od prirody jina - jedna touzi po rodine, druha po kariere atd. Problem vyvstane ve chvili, kdy ostatni ex-spoluzaci navrhnou, aby se na vecirku otevrela "casova schranka", kam vsichni po maturitnim vecirku vhodili papirek, na kterem psali, jak budou asi vypadat za deset let. A jelikoz se nasim hrdinkam ten papirek jaksi neslucuje se skutecnosti, hodlaji se one piksly zbavit. Na to vsechno dohlizi jejich mrtve babicky, ktere dostanou "propustku z nebe" jen pod podminkou, ze do konani svych vnucek nebudou zasahovat - jak to ale dopadne muzete hadat sami. Nejsem si jisty, zda tak nizke hodnoceni zde na CSFD je zaslouzene, ale mne to tak spatne neprislo... ()

Reklama

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Kalamazoo (Michigan, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama