Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neústupná advokátka Dana Greenwayová bojuje proti vyděrači, který svádí, fotografuje a pak ponižuje náhodně vybrané ženy. Potíž je však v tom, že žádná z obětí nechce onoho muže udat. Nezbývá jí tedy než se s pseudoumělcem sejít. Ani ona však neodolá jeho charismatu... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

5150 

všechny recenze uživatele

Docela napínavý thriller, který stojí zejména na hereckých výkonech ústřední dvojice (Sean Young vs. Patrick Bergin). ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film sa hlavne, nebojí ponoriť sa do niektorých veľmi nekorektných tém ako napríklad výprask a ženská submisivita. Nemyslím si však, že sa tu urobilo čisto pre šokovú hodnotu alebo úmyselné niekoho uraziť. 6/10 ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Vy jste David Hanover ??" - "Vy mě znáte ??" - "Kdo by neznal !!" Nablblá přehlídka těch jen tak mimochodem pravděpodobně nejpříšernějších účesů v historii filmu.. A to včetně Kingpina !! Takhle to dopadá, když se feministka snaží natočit erotický thriler o sexuálním zvrhlíkovi.. Hloupoučká a zejména nepřijatelně pomýlená halda zajímavých otázek pohřbená pod ještě větší haldou nonsensů bez jediné odpovědi.. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Původně měl být snímek thriller, ale režisérce Lizzie Borden se tato představa nelíbila a chtěla se soustředit více na skutečné sexuální pocity ženy. Scénař původně napsal Allan Moyle, ale byl přepsán Laurie Frank, scenáristkou, kterou si Borden výslovně vyžádala. (Epistemolog)

Reklama

Reklama