Reklama

Reklama

Lolita vib-zeme

  • USA Lolita: Vibrator Torture
všechny plakáty
Horor / Pornografický / Krimi
Japonsko, 1987, 63 min

Režie:

Hisajasu Sató

Obsahy(1)

Psychicky narušený muž unáší mladé studentky do svého příbytku (nákladního kontejneru), kde je sváže, mučí, znásilňuje vibrátory, má s nimi často i pohlavní styk a vše si při tom natáčí a fotografuje. No a na závěr je drasticky zabíjí. Nově nabytým materiálem pak následně ozdobí zdi svého hrůzného obydlí. (SOLOM.)

Recenze (5)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tenhle docela nechvalně známý "pinku humáč" mi hodně dlouho unikal, ale nakonec po jeho shlédnutí vyloženě spokojenost. Týpek-fotograf unáší a mučí ve své cimře mladý holky, hlavním nástrojem jsou vibrátory a celé to vypadá dost syrově, až "snuffově" ... Není to ani tak úchylné, jako spíš sadistické, je zde krev a vraždění dívek, což posouvá film trochu dál mimo svůj původně zamýšlený rank ... Trochu mi to připomnělo sérii Guinea Pig svým vizualem, ale tohle je mnohem lepší a profesionálnější. Jen pro silně okrajové a zvyklé publikum ... každopádně s vibrátory je sranda ... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mezi těmi stovkami klasických Pinku – eiga v nichž převažují sadistické erotické dramata, se dá občas narazit i na jejich mnohem tvrdší odnož. Hisayasu Satô natočil opravdu kvantum filmů, které pobouřili širokou veřejnost napříč světem (snad kromě Japonců, jenž si v podobných uchylárnách libují) a občas dokázal i řádně přitvrdit. Tento kousek budiž toho důkazem. Sadistická náplň a násilí páchané na „mladých pannách“ doslova šokovalo i řadu kritiků. Někteří z nich tento film dokonce označili za režisérův nejextrémnější počin. Je to ale opravdu tak šokující prasárna, při které se vám zvedne žaludek a bude trpět společně s obětmi? No nevím, viděl jsem už mnohem větší hardcore. O nějaké přehlídce brutálního gore si můžete nechat jen zdát. Zde se dočkáte leda tak zakrvácených vibrátorů a to ještě bez detailních záběrů na trýznění obětí. Jasně uvidíme mazání krve po nahých tělech, ocucávání bradavek, stříkání sprejem na tělo a kalhotky, ale žádný pořádný bizarre se nekonal. Na tehdejší dobu to ale pro mimo asijské publikum (pokud se to vůbec dostalo ven) musela být skutečně šokující podívaná. 60% ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Clovek ide do toho s ocakavanim,ze uvidi nieco extremne a nakoniec dostane totalnu ko*otinu,ktora sokuje jedine tym,ze sa unudite k smrti,ziadneho hororu sa nedockate,strata casu...:-) ()

Reklama

Reklama