Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Co to kurva mělo být? Leatherface je ženská, nebo nějaký zasraný transvestita? Tak trapnou partičku ubožáků, kteří měli představovat hlavní zaporňáky a starat se o zábavu ve filmu, jsem už hodně dlouho neviděl. Přitom se to nerizjíždělo vůbec špatně. Ale s nástupem Leatherface v převleku ženské a příchodem chlápka, co jezdí v limuzíně (co tam dělal????) to šlo všechno do hajzlu! Určitě nejhorší díl série!! ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Logika v tomto filme nehrala žiadnu veľkú rolu, mala tu len malí štek, nič významného. Spracovanie bolo prinajlepšom tupé, scenár neskonalo nedomyslený, Leatherfacova maska bola strašne trápna ako aj ten chudák, ktorý ho hral. A teraz sa dostávam k hercom, všetci boli amatérsky a aj mladučká R.Zellweger bola veľmi slabá a o M.McConaugheyovi sa da povedať to isté. Vraždy: jeden zlomený väz, prejdenie autom, celkom mimo zaber, napichnutie na hák, to už tu bolo veľakrát a tak o efektnosti vražd tu nemôže byť ani reči. Jediné čo za niečo stalo bola atmosféra lesa, ticho a len hmla aj keď trocha umelá a do toho vyrážali kadejaké zvuky, tak to z atmosférou malo dosť spoločné a len za to dávam 2*, ale zatial najslabší Texaský masaker aký som videl. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pozor, nie je "Masaker v Texase" ako "Texaský masaker motorovou pilou". Ten ktorý v roku 1974 natočil Tobe Hooper sa stal hixploitation horrorovou klasikou. Mne sa páčil aj remake Marcusa Nispela z roku 2003. No variácia na túto tému z roku 1994, ktorú režíroval akýsi Kim Henkel, nestojí ani za prd. Debilný scénar, nesympatické postavy, dvadsať päť ročná šereda Renée Zellwegerová, idiotské dialógy, žiadne napätie, žiadna atmofséra, minimum krvi, zmätená chaotická réžia. Všetko špatne. Totálny nepodarok. * ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečný masakr. Celej film jsem nahlas trpěla ať už kvůli absolutní demenci všech postav ve filmu, vyprcanýmu ději nebo tomu co se stalo s Leatherfacem. Když se objevil načančanej se šminkama v krásných šatech tak jsem to nevydržela a potupně vrhla. To jsem nevěděla že vrchol teprve přijde. Souboj o dálkovej ovladač mezi mužem a ženou asi zažil každej kdo má svou drahou polovičku. Souboj o dálkovej ovladač , kterej ovládá robotickou hnátu to už je jiný kafe. Ano opravdu se v tomto filmu porve Renééé a Matthew o ovladač ovládající jeho hnátu. Chápete to?? V Texaském masakru, kde je Leatherface transka jako hrom je vrcholovou scénou bitka o ovladač. Po filmu jsem se schoulila v koutě a hystericky brečela dokud po mně Alík nehodil čokoládu. PS : Varoval mě, že je to blbost...že já kráva nevěřila... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama