Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

PKD 

všechny recenze uživatele

Bezesporu 1 z nejujetějších B filmů vůbec. A bez krve. Takto by to asi dopadlo, pokud by TMMP vzal Lynch.;-) Nedivím se, že jsou HC fandové (ke kterým já nepatřím) z tohoto na infarkt, páč mě tohle udělati s Halloweenem, tak je asi po mě. To se prostě musí vidět a slyšet, včetně 2 ženských postav, které i přes to, že je jim často verbálně i fyzicky ubližováno (to platí o 1 z nich) stále se lísají ke svým partnerům. Pánové, takto se to má dělat. Slušňáci už dávno netáhnou. Vše je pak korunováno dementní hudbou v koncových creditech a tradičním Leatherfaceovým (který satanžel nebyl viděti ve filmu jako na plakátu) tanečkem, který mě tak rozesmál již v orig. neskutečných situací a hlášek je zde na 2 další komentáře, takže já si jen namátkou vyberu...Kecy o sexu a rakovině, Wilmerova smrt práškovacím letadlem, Darla (pro mě asi nejzajímavější postava vůbec ve svém šeříkovém kostýmku, později v ještě více sexy outfitu) umravňující Jenny v igelitovém pytli v kufru svého auta (,,když budeš hodná a nebudeš mi bouchat do auta, udělám ti dírku na dýchání´ ), Darla bouchající ležící Heather (která má ty lodičky snad přilepené, páč ani přes všechnu tu fyzickou akci, kterou její nohy v tomto filmů provádějí, jí nikdy nespadnou) na lesní cestě klackem (to bylo něco tak srandovně něžného, že jsem nemohl), chlápek s limuzínou (asi nejmysterióznější postava v dějinách filmu:) Walter Edward neustále citující nějaké moudra od známých osobností a jako třesnička na dortu Sally Hardestyová na pojízdném lůžku v nemocnici (já měl tušáka, že ji odněkud znám). Rozhodně 1 z kandidátů pro mnohé filmotéky jako quilty pleasure.;-) Musím prubnouti D.C. Pozn. původní komentář v době odpadu, byl smazán. Tento jest z 27.2.2022 ()

elanista1 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

Reklama

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je skutečný masakr. Celej film jsem nahlas trpěla ať už kvůli absolutní demenci všech postav ve filmu, vyprcanýmu ději nebo tomu co se stalo s Leatherfacem. Když se objevil načančanej se šminkama v krásných šatech tak jsem to nevydržela a potupně vrhla. To jsem nevěděla že vrchol teprve přijde. Souboj o dálkovej ovladač mezi mužem a ženou asi zažil každej kdo má svou drahou polovičku. Souboj o dálkovej ovladač , kterej ovládá robotickou hnátu to už je jiný kafe. Ano opravdu se v tomto filmu porve Renééé a Matthew o ovladač ovládající jeho hnátu. Chápete to?? V Texaském masakru, kde je Leatherface transka jako hrom je vrcholovou scénou bitka o ovladač. Po filmu jsem se schoulila v koutě a hystericky brečela dokud po mně Alík nehodil čokoládu. PS : Varoval mě, že je to blbost...že já kráva nevěřila... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

To si vybavuji, že jsem na tomhle byl v kině, jenže jsem tehdy o nějakém Texaském masakru motorovou pilou neměl ani páru. Ty dialogy jsou tak hloupé, studenti tak debilní, postavy tak naprosto mimo a český dabing tak k zblití, až je na to radost koukat a alespoň tu jednu hvězdu tomu prostě dát musím. Být ten film ještě o něco hloupější, debilnější a stupidnější, mohl by se stát trashovým kultem! Trefný komentář Caelos! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Každému, kto videl originál Masaker je jasné, že tu ide o remake a nie o žiadne pokračovania (i keď sa to na začiatku tak tvári). Matthew McConaughey je strašný a je najhoršou časťou filmu. A TO FAKT! No a naopak najlepšou je Renée. Je krásna, vie kričať, vie bežať - čo viac si priať. Scény v lese sú príjemne atmosferické, ale celý film doprevádza len chaos. I Leatherface už nie je, čo býval v jednotke, i keď v "kostýme" ženy je celkom strašidelný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)

Reklama

Reklama