Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak v skutku, tohle se opravdu nepovedlo. Je sice hezké že se tu sešly tak fajn herci, ale prostě je to za 1. těžká nuda bez nápadu a za 2. oproti původním dílů(ano myslím tím i částečně druhý díl) bez atmosféry. Originalita je tu tam a nastupuje čistě spíše komedie. Ty 2* dávám opravdu z těží, Leatherface je úplně blbá ukvičená buznička, a jediný co mě na tomhle filmu aspoň trochu chytlo byl McConaughey, který byl opravdu jedinou světlou částí filmu, ale ani Zellweger sice není špatná ale prostě nemá co předvést. No takže 2*, ale jen tak tak. ()

Šakalík odpad!

všechny recenze uživatele

No nevěřil jsem, že to může být až tak strašné špatné, jak naznačuje místní hodnocení. Bohužel musím konstatovat, že to je ještě daleko horší... Tahle absurdní krávovina si ve své bizarnosti nezadá ani s ujetým druhým dílem, který však proti téhle peachovině vypadá jako učiněný poklad. Zatímco Matthew McConaughey roli bláznivého Vilmera zvládá na výbornou, Renée Zellweger se ve své úloze doslova topí a jediné její štěstí spočívá v tom, že tohle je natolik špatný film, že si toho nikdo nevšimne. Film se snaží – ostatně jako všechny předchozí díly – zobrazit skutečnou podstatu šílenství, kterým Leatherfacova rodinka oplývá měrou vrchovatou, jenomže ty uječené scény se už začínají opakovat. Když už jsme u Leatherface. Nápad udělat z jedné z nejkultovnějších postav v historii hororu jakéhosi transvestitu považuji za neodpustitelné rouhání, za které by autor scénáře zasloužil motorovkou do análu. Buďme alespoň rádi, že tahle zhovadilost odradila další břídily od pokusů natočit ještě nějaké pokračovaní, pač tímto dílem klesla texaská hororová série na samé dno filmové žumpy. ()

Reklama

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...v popise je uvedené horor,thriller....neplatí ani jedno...záver z filmu ostáva len jeden :trápnosť - samé jačanie,behanie zabijaka s nohou na ovládanie...mladí idú na nejaký ples a keď sa vracajú za dve minuty sú v temnom lese, kde zablúdia a zrazu chalúpka...to,že sa rozdelia,aby ich ľahšie zmasakrovali je "úžasne prekvapivé" ... Renée Zellweger, Matthew McConaughey musia byť" pyšní "na svoje začiatky...nič napínavé ani hrozné -ako veľmi slabá parodia na horory ? ani to nie ...suma sumarum -som rád,že som to dopozeral-poznamka pre seba"toto už nepozeraj viackrát.. ()

habertek 

všechny recenze uživatele

Náhodou to nebylo zase tak hrozný jak to podle zdejšího hodnocení vypadá! Jo je to blbost! Jak už jsem psal u dvojky Texaský masakr a horor-komedie? E-e teda...to k sobě očividně nějak nejde ani při druhém pokusu. To museli byt v začátcích kariéry Renée a Matthew asi hodně zoufalí, když šli do tohodle filmu. Nejvíc mi tam asi vadilo ztvárnění Leatherface! Z ,,dsného" zabijáka tam udělali nějakého ukňouraného chudáka, poseroutku a co bylo nejhorší tak jakousi transku! Ale tak některé vtipné scény zabírali, sem tam se dostavovala chvílemi hororvá atmosféra, která však byla v mžiku něčím pokažena, ale rozhodně se na to dalo podívat! Aspoň jednou určitě! 39% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další verze Texaského masakru ,ale poněkud prazvláštní. Někdy je to spíš do komedie. Nelogické chování postav je až moc vidět. Místy se z toho stává fraška když si zbylá dívka vezme slovo a všechny tam seřve a docela to ,má úspěch . Hraní si s ovládáním jakési protézy na noze je velice divné. Do toho muži v černém. No slabší horor. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama