Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Koly 

všechny recenze uživatele

Co to kurva mělo být? Leatherface je ženská, nebo nějaký zasraný transvestita? Tak trapnou partičku ubožáků, kteří měli představovat hlavní zaporňáky a starat se o zábavu ve filmu, jsem už hodně dlouho neviděl. Přitom se to nerizjíždělo vůbec špatně. Ale s nástupem Leatherface v převleku ženské a příchodem chlápka, co jezdí v limuzíně (co tam dělal????) to šlo všechno do hajzlu! Určitě nejhorší díl série!! ()

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Videl som aj horšie filmy, ako bol tento. Pravdu povediac, keď som ho videl prvý krát, dosť sa mi páčil. Doteraz som však nepochopil dve veci: 1/Kto bol ten nechutný chlap v limuzíne? 2/Kto bola tá žena na konci v nemocnici? Asi som divný, ale naozaj to nechápem. Myslím, že celý film stojí v podstate na hercoch v hlavných úlohách, ale predovšetkým na výbornom Matthewovi McConaugheyovi, ktorý už vtedy dokázal, že má skvelý potenciál. Škoda, že neskôr nedostal viac takýchto záporných úloh. ()

Reklama

Stocki 

všechny recenze uživatele

Kdo touží vidět něco ECHT speciálního, tak přímo pro Vás si pan Henkel vycucal z prstu, který byl pravděpodobně hodně hluboko v temnotě tento FILM. Tento "masakr" by se dal jedním slovem nazvat také jako zhanobení. Jak jinak si vysvětlit, že "kožeňák" zde vystupuje jako takové nanicdílo a budižkničemu, že i hajnej vod Trautenberka měl větší koule. V celé famílii se to hemží sympatickými bytostmi, ale proč někdo v zápalu boje napíše do scenáře, že "kožeňáček" zde bude vystupovat jako zženštilý mullet lakující si nehty, který se právě chystá na vystoupení jako transvestita v klubu Modrá ústřice. Tok myšlenek (kokainu) pana Henkela při psaní tohoto díla musel být enormní. Bezesporu nejhorší díl celé série, který neměl nikdy vzniknout. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli si jsou někdy tvůrci vědomi, že prostě a jednoduše točí naprostou sra*ku. Že se prostě všichni sejdou takhle večer v hospodě a řeknou si:" Hele pánové, tohle je vyloženej odpad." Stále si říkám proč to někoho baví. Po tomhle fakt nechápu jak to mohla Zellweger a McConaughey dotáhnout v Hollywoodu takhle daleko. Jeden z nejhorších a nejnudnějších filmů co jsem viděl. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ojedinelý režisérsky pokus Kima Henkela, ktorý stál ako scenárista pri zrode pôvodného TCSM (1974). Je otázne, do akej miery to Henkel s týmto pokračovaním vlastne myslel vážne a či z jeho strany nešlo o určitú formu recesie a sebaparódie. Return of the Texas Chainsaw Massacre vyzerá zhruba do svojej polovice ako sľubný sequel, kvalitou zrovnateľný s hociktorým iným dielom voľnej série TCSM, potom však prídu okamihy kvíliaceho zženštilého Leatherfacea a ultradrsného psychopata Vilmera, majúceho sústavné problémy so svojou kyborgovskou nohou fungujúcou na diaľkové ovládanie a všetka vážnosť je tatam... Nemôžem však povedať, že by som sa na tomto štvrtom pokračovaní nepobavil a taktiež bolo celkom zaujímavé sledovať herecké začiatky sekáča McConaugheyho a už v mladom veku úžasne nesympatickej Zellwegerky... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)
  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)

Reklama

Reklama