Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

Israha 

všechny recenze uživatele

Bezprostředně po dosledování mi hlavou bleskla myšlenka, jestli náhodou čtvrtý "Texasák" nemá být geniální parodie s přesahem, založená na sociálním experimentu, jestli opravdu pod slavnou značkou je možné prodat divákům stupiditu, která má nulové napětí, strašidelnost a gore, navzdory názvu v ní nikdo není zmasakrován motorovou pilou, z ikonického zabijáka dělá transvestitního šášulu, straší sečtělým vesnickým buranem a sadomasochistou s hydraulickou nohou a hraje si na vypointovaný příběh za pomoci trapného závěrečného zvratu. Potom by vlastně ta galerie tupých neživotných postav, věřících sebeprůhlednější lži, pokud je zopakována vícekrát po sobě, byla odrazem diváků samotných. Ale pak jsem si uvědomil, že takovou ambicióznost a rafinovanost od tvůrčího týmu opravdu očekávat nemohu. Ne, tento TCM je hloupý, povětšinou nudný, nekonzistentní a uječený brak. Jedna hvězda za perfektně úchylného Vilmera, jehož McConaughey podal natolik sugestivně, že by se v seriózněji míněném exploitation horroru mohl stát žánrovou ikonou a scény, při kterých fyzicky a mentálně terorizuje protagonisty, jsou chvílemi opravdu nepříjemné na pohled. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Hvězdně obsazená parodie na Texaský masakr motorovou pilou, aneb jak to dopadne, když při natáčení všichni sežrali prášky co našli někde na zemi. Renée Zellweger ve své životní roli! Ale vážně, jako horor to může brát jen magor, evidentně je to evidentní komedie. Leatherface byl tady nejlepší ze všech jeho filmů! ()

Reklama

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

To ze to nije uz ozajstny horor s pekne hustou atmosferou , to je pravda . No je to pekne slahnuta uletena hororova zabava , ktora nieje urcite vynimocna , ale neurazi . PS : ja si myslim ze keby to tvorcovia nebrali ako niektore pokracovanie uspesneho kultu , tak by si to väcsina nebrala az tak k srdcu a bolo by tu vyssie hodnotenie ()

gein 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem to viděl, jako jednu z prvních verzí na VHS a hrozně se mi to líbilo, po letech jsem si to sehnal na DVD a líbilo se mi to ještě víc. Vilmer je v podání Matthewa skvělej a Leatherface je tu asi nejvěrnější zpracování svoji předlohy Eda Geina, v úvodu se ukáže jako ten co známé, brutální, šílený, aby se následně stal něčím jako domácí děvka, kterou brácha klidně napájí proudem, až do své konečně proměny "ženy". Škoda, že nezůstal po celý film jako v úvodu, ale i tak se mi to líbí. Má to Vilmera, parádní atmosféru, dům, psychopaty a i tu nohu na ovládání :) bavil jsem se královsky. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Česky Masakr v Texasu aka Texas chainsaw massacre: Next Generation. Kupodivu, je tenhle díl (Který měl být začátek nové série, ale nevydělal dostatek peněz, proto nevzniklo nikdy přímé pokračování.), castingově asi nejlepší. Moc nemusím Reneé Zellweger, ale tady jsem si ji i docela užil. No a Matthew McConaughey byl prostě boží! Bohužel, příběhově je to hodně slabý odvar série, a chvílemi působí víc jako komedie než horor, což v případě pokud nejste TCHM2 nefunguje... 4,5/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Jim Siedow byl osloven, aby si zopakoval roli Cooka, ale nebyl k dispozici. (Spidey3)
  • Barryho (Tyler Shea Cone) auto je Cadillac Sedan DeVille z roku 1981. (ČSFD)

Reklama

Reklama