Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nemocnice St. Alberts má problémy, jejich doktoři se vzdávají svých postů. A zanechají tak na klinice šest studentů medicíny, aby se naučili jak jinak, než nejlépe praxí. Jejich zvláštní chirurgické chyby, ztráty pacientů , horké lázně při fizioterapii, zranění v márnici a sex na chodbách udržují vysoký standard v nejhorší nemocnici na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (46)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Víte jistě, že jste sexuálně aktivní?" "Sexuálně aktivní? Jenom jsem ležela." Milá a zábavná blbůstka. Vybavilo se mi, že už jsem to kdysi viděl a až mě překvapilo, že mě to docela pobavilo. Občas se mi zdálo, že by to mohl být remake v české distribuci stejně nazvané komedie Young Doctors in Love z roku 1982. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nezdálo se mi to až tak blbé, jak to tady mnozí popisují. Jistě, jsou tu nějaké oplzlé fórky a pár trapáren, ale je tu také dost černého humoru, který mám rád. Film trpí spíše nesympatickým hlavním hrdinou a především slabým spádem. Je to totiž chvílemi nuda a člověk má pocit, že se z toho dalo dostat ještě mnohem více, než jsme viděli. Škoda, ale i tak je to takový průměr, který se dá vidět. ()

Reklama

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nejen že jo to povětšinou trapný a bohužel jsem se tomu ani nesmál. Jako házení s orgány či operace mediků a zvracení- fakt nepochopim, kdo se tomu může smát. O tom, kolik je tam lékařský chyb snad není potřeba vůbec mluvit. I ten překlad je šílenej (při 2.stupni popálneí je poškozana pokožka a část škáry, a ne část svalu jak je blbě přeloženo, atd). Jestli si někdo takhle představuje studium medicíny tak to potěš. Možná tak jediný čemu jsem se smál byla "barbina", co si lidi nacpou do... by člověk něvěřil. A pak ještě vtipná byla ukrajinka uklizečka- stejný je to i v čr. Celkově ztráta času-na striptérku a pár hezkejch holek se raději koukněte v jinym filmu ()

LaciLC odpad!

všechny recenze uživatele

S prižmúrenými očami a s troškou tolerancie by som teoreticky mohol nazvať Lekársku akadémiu "len" podpriemernou komédiou, ale to by som na to musel mať aspoň nejaký ten malý dôvod. Bohužiaľ, film ma v žiadnom ohľade nepresvedčil. Je predovšetkým nudný, a keď (náhodou) nie je nudný je... trápny. Zo všetkého mi je najviac ľúto, že sa v tom musel objaviť starý-známy Dan Aykroyd. Ach, a čo som to chcel hlavne povedať? No, a za čo teda stojí "komédia", pri ktorej som sa ani raz čo by len nepousmial? Za h.... (odpad!) ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Ja som sa celkom slušne zabavil no objavili sa i pasáže, ktoré mi moc nevoňali a humornosť tam bola hodne na vážkach. Komédia založená prevažne na čiernom humore a tzv. teenage humor sú hlavnou stránkou filmu, keďže sa jedná o prostredie nemocnice a mladých medikov, ktorý neraz nemajú súcit s chorými a to že sa v snímke neprejavuje súcit s mŕtvymi môže u niekoho vyvolať pocit znechutenia. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v kanadském městě Edmonton. (GASTON73)

Reklama

Reklama