Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Steve a Jossie Strongholdovi jsou na první pohled úplně obyčejní realitní agenti, když ale povinnost zavelí, stávají se z nich odvážní superhrdinové. Jejich čtrnáctiletý syn Will doufá, že se i u něj projeví superschopnosti, zatím ale k něčemu takovému nedošlo. Nastupuje na střední školu pro superhrdiny, předstírá, že zdědil po otci výjimečnou sílu. Pravdou ale je, že je úplně obyčejný kluk, co má strach ze své budoucnosti. Spolu s Willem nastupuje na střední i jeho kamarádka Layla, která dokáže ovládat rostliny. Will, Layla i ostatní prváci jsou novou školou ohromeni, škola se totiž díky antigravitačnímu pohonu vznáší v mracích, skrytá před očima veřejnosti. Hned po příjezdu do školy čeká nováčky rozřazování podle schopností, přičemž některé z nich čeká dráha superhrdinů, jiní se stanou jen jejich parťáky neboli poskoky. Willa provázejí potíže už od prvního dne, když ale začne zlo ohrožovat jeho rodinu, přátele i školu, dokáže se vzchopit a najít v sobě superhrdinu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Upřímně dost slabota a ani se mi moc nechce rozepisovat. Pro mě film z kategorie jednou a dost, i když děckám by se možná mohl líbit i opakovaně. Je tu takové množství už milionkrát ohraných momentů, až se mi z toho skoro zvedá kufr. Což o to, nápad celkem originální, párkrát jsem se i zasmál a je tu mazlivá Danielle Panabaker, ale celkový dojem se až nezdravě blíží k bodu mrazu. 50 % Oblíbená část- "Hele, a co trubkama?" ()

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Na tento klasický příběh ze střední zasazený do prostředí superhrdinů jsem asi měla tu nejsprávnější náladu, jakou lze na tento film mít, protože jinak si nedovedu vysvětlit, že mě tak bavil. Jasně, scénář byl předvídatelný už od začátku, ale to vůbec nevadí, abyste se dobře pobavili, navíc některé schopnosti hrdinů byly vážně k popukání :-) Líbí se mi, že si Kurt Russell umí ze sebe udělat srandu a navlíknout se do takového ,,skvělého" kostýmu. Prostě se mi to líbilo a musím dát (v rámci tohoto žánru) 4 hvězdičky, protože 3 jsou málo. ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Náhodou mě to přišlo jako docela zajímavý a poměrně originální nápad. Superhrdinům opravdu nefandím, a nikdy jsem nefandila. Vždycky jsem spíš na straně padouchů, ale Superman, Batman, Spiderman a další superhrdinové mě prostě neberou a nikdy nebrali. Ale tohle se mi překvapivě docela dost líbilo, rychle to uteklo a i když bylo jasné co se stane, nevadilo mi to. Některý ty schopnosti byli fakt super, o to víc jsem byla zklamaná, že hlavní hrdina (když teda konečně objevil schopnosti), měl ty klasicky trapný. 4* ()

demented 

všechny recenze uživatele

Áno je to rodinný film, ale aj slušná zábava. Miestami mi fakt vadili tie pubertiacke kecy a situácie akoby vystrihnuté zo zlého seriálu/filmu (najlepšia priateľka hlavného hrdinu je do neho zamilovaná, on o tom samozrejme nemá ani páru a druží sa s inou, z ktorej sa nakoniec vykľuje mrcha a moho iných ingrediencií, tak typických pre filmy odhorávajúce sa na strednej škole). Ale naštastie sa to pánu režisérovi podarilo ukočírvať na znesitelnú úroveň a dá sa povedať, že nadhľad tentokrát nedostal na frak. Vyložeou chuťoukou je tak prítomnosť velikánov ako Bruce Campbell a Kurt Russell, ktorých postavy sú natoľko zábavné, že som si tú jednu hviezdičku naviac nemohol odpustiť. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Speciální efekty tohoto filmu jsou katastrofální, ale jinak to nebylo vůbec špatné. Příběh je celkem zajímavý a herecky je to více než dobré. Zejména se mi tu moc líbí postava Kurta Russela. Věřím, že dílo slaví úspěchy především u mladšího publika a já sám jsem si hned říkal, že kdybych byl o 15 let mladší, užil bych si tento film opravdu hodně. Nicméně i z dnešního pohledu to bylo celkem poutavé a opravdu vtipné. 55% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Na film měl navazovat seriál, ale finanční neúspěch tyto snahy ukončil. (Duoscop)
  • Komentářem pana Boye o tom, že parťáci vždy nosí barvy jako hrdinové, ke kterým patří, aby s nimi ladili, je narážka tvůrců na Batmana a Robina. Batman nosí tmavé barvy (modrá a šedá) a Robin naopak barvy jasné (červená, zelená a žlutá). (HappySmile)
  • Telefonní číslo společnosti s nemovistostmi, kterou vlastní Nezdolní, je 800 656 1482, což je číslo do ABC, které vlastní společnost Disney. Hlasová zpráva po zavolání říká: "Díky za zavolání ABC, číslo, které jste získali, je fiktivní číslo používané pro filmy a televizní produkci." Číslo si můžete všimnout u konce filmu, když manželé Timmermanovi obdivují svůj nový dům, na který málem spadne Škola superhrdinů - kamera na okamžik zabere ceduli s logem realitky. (HappySmile)

Související novinky

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Reklama

Reklama