Reklama

Reklama

The Shaolin Drunken Monk

  • Hongkong Shao Lin zui ba quan (více)

Obsahy(1)

Neznámý mladík unese dceru lokálního bose a mistra bojových umění. Zároveň se na scéně objevuje záhadný jednoruký muž, který postupně likviduje mistrovy pohůnky. Unesená dívka zjistí, že její věznitel je syn starého mistra, kterého její otec zabil a jeho vdovu dohnal k sebevraždě. Syn starého mistra byl ale zachráněn opilým pobudou, který ho naučil drunken styl. Nyní se vrací na místo svého dětství, aby pomstil smrt svých rodičů a spojil se s jednorukým bojovníkem. Jeho pomsta ale může zničit život dívky, kteru miluje. (miklaras)

(více)

Recenze (2)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Film působí poměrně levně a asi opravdu moc nestál, což neznamená že nestojí za nic. Gordon Liu dokáže oslnit v každé poloze (zde dokonce i ve velmi utajené erotické scéně s nedostatkem světla :-))a to, že umí drunken styl dokázal už několikrát v jiných filmech. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k tomu že som aj v poslednej dobe videl viacero omnoho lepších kungfovín, tento lacný kúsok ma nijako neoslovil. Jednoruký chlap a plešatý chlap sa nezávisle na sebe chcú pomstiť zlému majstrovi. Tomu plešatému ako malému zabil otca ( matka sa obesila ) a jeho tak vychovával večne ožratý chrapúň ktorý ho naučil bojovať. Najhoršie je keď sa film snaží pôsobiť dramaticky, útrpne sa tváriaci číňania v kombinácii s celkovou lacnotou nedávajú dohromady príliš vydarený výsledok. Celý film zo sračiek ťahá hlavne Gordon Liu ktorý má charizmu a jeho bojový štýl pôsobí riadne tvrdo. Choreografia súbojov je celkom slušná, proti tomu nemám vážnejšie výhrady, teda až na ten opitý box na ktorý dôjde v závere a ktorý pôsobí dojmom že to už Gordona prestalo celé baviť a začal proste robiť chujoviny. P.S. Shaolin s tým napriek názvu nemá nič spoločné. P.P.S. ten jednoruký chlap mal tú ruku buď veľmi umne skrytú pod šatami, alebo ju vážne nemal, nič sa mu tam nevydúvalo. ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama