Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zamilovaná černošská fotografka Theresa Jonesová se rozhodne zavolat z New Yorku rodičům. Ti žijí na předměstí New Jersey, právě chystají stříbrnou svatbu a od dcery se dozvědí, že jim hodlá představit snoubence Simona Greena. Když se do telefonu rozplývá, jak je hodný, šikovný a úspěšný burzovní makléř, zapomene zmínit podstatnou maličkost, že Simon je běloch. Což je v okamžiku, kdy se objeví na prahu, pro rodiče skutečný šok. Situaci nevylepší ani to, že když je nervózní, stává se nemotorným. Zatímco chápavá matka Marylin je sice překvapená, ale tolerantní, otec Percy je překvapen a zděšen. Podle dceřina chvalozpěvu očekával někoho podobného Denzelu Washingtonovi a místo toho má před sebou nepovedenou parodii Jima Carreyho. A protože chtěl vždycky pro dceru to nejlepší, rozhodne se Simona důkladně prověřit. Mladíka tak čeká opravdu ostrý víkend, během něhož Percy například zjistí, že právě přišel o práci, což se snaží před Theresou utajit, dokud víkendová sláva neskončí. Situace se ještě přiostří, když Percy chytí budoucího zetě v kompromitující situaci, zahrnující Theresu, postel a sexy spodní prádlo na těle, pro které nebylo určeno. Otec se rozhodne čest své dcery bránit a udělat vše proto, aby Simona znechutil a z rodiny vyštval. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle rádoby skvělé americké romantické komedie. Mají tak naprosto předvídatelný děj podle mustru: dva se do sebe zamilují, představí se rodičům, zažijí pár funny momentů, pak si něco udělají, odejdou od sebe aby se v závěru vzali...chjooo, proč se na to koukám??? No, Hádej kdo se tohoto mustru drží poměrně slušně doufajíc, že trošku vykrade Fotra, tentokrát je nabalená zápletka trošku jiná - černošská rodina, co se do ní chce přiženit trošku přitroublý Kutcher (který tu vypadá jak solidní metrosexuál). Něco mezi dvěma a třemi hvězdami, nakonec se přiklánim k těm třem, díky závěrečným titulkům, které obsahují ty nejpovedenější hlášky za celý film vůbec a "chlapskému" tangu ;-) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ačkoli mi polovina postav lezla krkem, jsem v rámci žánru poloburanské romantické komedie snad i spokojen. Kutchera v pohodové poloze můžu vždycky, Bernie Mac má dobře napsanou roli a i když u filmů, kde je víc jak polovina postav černé pleti, většinou trpím kvůli neustálé uřvanosti, tohle je čestná výjimka. Nejlepší část je samozřejmě ta, kde se oba hlavní chlapi usmíří a promýšlí plán, zbytek se nechytá, zbytek děje se často příliš nechytá. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

70%. Já se bavil. Kromě poslední půlhodinky, kdy to bylo takové moc sladké, to byla dobrá zábava. Spousta dobrých hlášek a vtipných momentů - a ty hlavně díky mimice hlavních hrdinů - Bernieho Maca a Ashtona Kutchera. Ashtonovi tyhle "potrhlé" role fakt sedí. Byl jsem mile překvapen a bavilo mě to. 58% je myslím docela malé hodnocení. Howgh! ()

Mangus 

všechny recenze uživatele

Mal som jediný dôvod pozrieť si tento film...Zoe Saldana. Keďže je len pár mesiacov po Avatare, chcel som vidieť nejaký film so Zoe, After Sex jej moc priestoru neposkytol (a ani divákovi pôžitok z pozerania) tak som si vybral Hádaj, kto príde. Klasická komédia, dokonca remake, pôvodný film som nevidel, takže porovnať neviem, ale nebolo to až také zlé. Nič čo by nebolo klasickou ,,chorobou´´ romantických komédií, často prehnaných a ,,trhlých´´. Slabší odvar Fotr lotr, ale dívať sa nato dá. A Zoe je fakt nádherná. 6/10 ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že to bude další průměrná americká komedie, ale mile mě překlapila. Smála jsem se od začátku, skoro až do konce. Děj se dal sice předvídat, ale humorné chvíle všechno vykompenzovaly. Nejvíce bych asi vyzdvyhla Bernieho, který se své role ujal svěle. Báječná komedie, která mi zpestřila sobotní večer, vlastně celé naší rodině. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • Přibližně 100 000 $ stály digitální efekty, které byly použity v každé scéně, kde se objevil Ashton Kutcher, k odstranění jeho červeného náramku Kabaly. (HappySmile)
  • Pracovní název filmu byl "The Dinner Party". (HappySmile)
  • Filmaři dostali od The Writer's Guild of America (WGA) nařízení, aby dostal William Rose kredit za svou práci na původním filmu Hádej, kdo přijde na večeři. Nicméně ve filmu o něm není ani zmínka. (HappySmile)

Související novinky

Eddie Murphy je Norbit

Eddie Murphy je Norbit

14.05.2005

Rawson Marshall Thurber (na obr.), režisér mimoriadne úspešnej športovej komédie Vybíjaná, chce vo svojej pripravovanej snímke NORBIT zhasnutú hviezdu filmovej zábavy Eddieho Murphyho. Má stvárniť… (více)

Reklama

Reklama