Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Jo, v pohodě filmek. Trochu bych ho srovnal s novodobím Klubem Sráčů.. Ty dva hlavní hrdiny nesmíte brát vůbec vážně. Jsou to lidi, jak řekl můj kámoš, kterým by dal v životě přes hubu kdyby je potkal. Ale tady je ta výhoda, že vy jste je nepotkali, ale můžete se na ně podívat v tomhle filmu. Jsou to unikátní nadržení blbci, kteří mají sen - který by se jim sice v reálu nikdy nesplnil, ale proč ne. Cílem nejsou poetické záběry a těžká filosofie, ale zábava a úLET!!! "Já volál: Emííílióóó!!! :-)" ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Klasika. Kultovní záležitost, i když v podstatě strašná magořina a hovadina :-) Tenhle film mě vždycky pobaví a nabudí pozitivní energií. Dvojice Steve a Doug Butabiovi baví i po 14 letech od natočení. Hitovky jako "What is love" nebo "Be my lover" nikdy nezestárnou. Navíc dabing pana Tůmy a Švarce je suprovej. Když hodnotím film až nyní, musím přece jen uznat, že na plné hodnocení to v roce 2012 není, ale 4 hvězdičky dám. Z úcty k této kultovní záležitosti dávám 80%. ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Asi mám divný smysl pro humor, ale tohle mi na páteční večer sedlo. Znovu. Jednou za čas se na Noc v Roxbury podívám. Kromě supr atmosféry, hudby a dvou naprostých magorů se mi líbí i humor, který se vysmívá zaběhlým stereotypům. Kněz honící kšefty, nezkušený sexem zmanipulovatelný chlap, namakaný hezounek, jehož hlavním měřítkem člověka je dobrý triceps,....kouzelné....a chuť navštívit Ikeu mě na chvilku vždy přejde. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi som sa pobavil pri tejto nenáročnej komédii. Nečakal som od toho vôbec nič, ale prekvapilo to pozitívne hlavne velkou porciou zábavy a to som ešte ani nevedel, že tam hrá Will Farrell, ten bol zase super a spolu s Chrisom Kattanom to celé ťahali. Je to jednoduchá, trochu priblblá komédia, ktorá ale svojim vtipom a krátkou stopážou určite poteší. Super oddychovka. 65%. ()

Allenka 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek jsem viděla na silvestrovské dopoledne a jen kvůli němu jsem vyrazila po půlnoci v Harachově na tamější diskotéku, abych předvedla ty geniální taneční kreace. Stejně jako hlavní hrdinové ani já nebyla doceněna. Když jsem byla dotazována, zda-li si dám pivo, ani moje odpověď - NE!..... AAANOOO! - nesklidila moc velký úspěch. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)
  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)

Reklama

Reklama