Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Oproti některým hodnotitelům sí myslím, že natočit idiotskou komedii byl záměr. A mně to místy opravdu velmi pobavilo. Rozbíjení okýnek hlavou cukající do rytmu Haddawayovy hitovky je super. Po shlédnutí scén s Richardem Grecem a při vzpomínce na uctívání Emilia Esteveze přidávám jednu *, ačkoli je to na tuhle komedii možná až moc :-) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kattan a Ferrell jako dvojka neskutecne trapnejch vymastenejch dementu, ktery jsou schopny parit celou noc a pro nic jinyho nezijou. Jejich akcicky na baleni zenskejch, tanecni pohyby a neskutecne vymlety hlasky jsou vlastne prakticky to jediny, co se ve filmu deje, takze film v slusnym tempu a za zvuku sviznejch pisnicek uhani kupredu. Takze na jednu stranu super vymastena sracka, na druhou stranu dokonala stupidni zabava, ktera mi vzdy perfektne zvedne naladu. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení některých uživatelů, stejně jakožto nechápu hodnocení v globálu. Night at the Roxbury je zkrátka naprosto PERFEKTNÍ podívána, s EXTRÉMNĚ nabušeným soundtrackem, a dvěma TOTÁLNIMI machry v hlavních rolích. Plný počet! ***WHAT IS LOVE?! BABY DON'T HURT ME, DON'T HURT ME, NO MORE!*** ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Tento film je taká blbosť, že ho proste buď milujete alebo nenávidíte. Ja ho milujem. Už len kvôli Ferrellovi. Keď niekto povie What's up? tak si spomeniem na tento film. Keď ide v rádiu pesnička What is love, spomeniem si na tento film. Je to taký minikult. Steve Butabi: "Good, how are you?" Doug Butabi: "About 8 o'clock, 8:15. Yeah, all the time." Steve Butabi: "BMW." Doug Butabi: "Right at sunset." Steve Butabi: "Vanilla mostly." ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Parádní. Jak mi tahle komedie mohla tak dlouho unikat? Místy jsem se velice bavil, ale byla tam i trošičku hluchá část. Obyčejně bych dal asi 4 hvězdičky, ale dávám 5. A proč? Soundtrack. Super songy v pozadí, prostě nádhera, hudba 90.let, ta hudba, která je mi nejbližší a na kterou nikdy nezapomenu, na kterou nikdy žádná jiná hudba mít nebude. A těch hlášek. „Ty debile, já tě vydědím, to uvidíš!“ ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Film byl natočen podle série skečů „The Roxbury Lives“ z pořadu Saturday Night Live (od r. 1975), kde Chris Kattan a Will Ferrell navlečeni do smokingů šli svádět ženy, slušně řečeno neúspěšně. Jejich trademarkem bylo houpání hlavou při písničce „What Is Love“ z roku 1993 zpěváka trinidadského zpěváka Haddawaye působícího v Německu. Ze skeče s Jimem Carreym a dvěma hlavními postavami v autě při houpání hlavou během této písničky se též stalo v roce 2005 známým meme, které bylo mnohdy parodováno na internetu. (Zodd)
  • V jedné scéně poslouchá Dan Hedaya s přáteli Emily, jak hraje na klavír "Where Everybody Knows Your Name", úvodní píseň k Cheers. Dan Hedaya hrál tři roky v Cheers Nicka Tortelliho. (PußyMagnet)
  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)

Reklama

Reklama