Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vypadá to, že Steve a Doug Butabiovi se nikdy nedostanou na seznam hostů slavného tanečního klubu Roxbury. Jenže když se setkají s jedním jeho řádným členem, zdá se, že mají vyhráno. Jejich nový kamarád propašuje dvojici dovnitř a bratři se tak ocitnou přímo uprostřed třpytivého světa, o němž dosud jen snili. To je ale trefa! Bratři Butabiové přece nejsou žádná béčka a odteď to chtějí dokázat celému světu...prostě to roztočit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (476)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Noc v Roxbury vypadá jako komedie bez nápadu, která nemá takřka žádný děj, ale stala se kultovní komedií, ve které jde o to pobavit se na klasické diskotéce. A to je podle mě už slušný důvod, proč tento film brát jako party movie pro pobavení. A v tomto ohledu se jí to daří velmi dobře. V jakém jiném filmu uslyšíte snad všechny vypalovačky devadesátek, a dva bratry-pařmeny, kteří jsou vysmažení, až jsou strašně zábavní? Hlavní dvojice totiž naprosto přesně zobrazuje diskotékový typ člověka, kterým jsme byli nebo jsme doteď. Je to prostě jen zábavný film, který pobavý i po takřka patnácti letech a ke kterému se budu pořád rád vracet. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Byla to teda řádná demence, ale místy vážně hodně vtipná. Jenom se mi zdálo, že režisér mohl trošku ubrat z děje (který stejně byl jakože nebyl) a zatlačit víc na fóry. V tu chvíli by totiž Noc v Roxbury stoupla mnohem výš a stala se tak parádní komedií. Takhle je to jenom lehce nadprůměrná blbost s pár povedenými scénami. 70% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zase jsem rozbil okýnko. Táta se zblázní, ale to neva řeknu, žes to byl ty." Debilní idiocie našla své krále. Will Ferrell a Chris Kattan rozvibrovali svou gumovost na maximální možnou míru a ač je tento snímek jen rozjuchanou hrou dvou vypatlaných mozků, rytmizujících hlav a těl zasažených elektrickými výboji, tak mně to ke spokojenosti stačilo. What is love? tedy nějakou chvíli slyšet nemusím, ale nahazovat sval budu co nejčastěji. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Wuala! Tenhle úžasně vtipný klenot jsem v polovině vypnul a pořád ještě jsem nenašel chuť ho dokoukat. Takže se asi zařadí do velmi krátkého seznamu mnou nedokoukaných filmů (asi 4). Protože tenhle paskvil posouvá slovo "tupec" na ještě nižší úroveň. Bože, Wille Ferrelle ty máš na víc! BTW: Ta jedna hvězda je za v mém okolí oblíbenou hlášku: "Šaháš mi na zadek?" ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Je velice těžké natočit vkusnou, stylově brilantní komedii, která je opravdu vtipná. Noc v Roxbury JE Vkusná, stylově brilantní komedie, která JE vtipná. Herecké výkony jsou přitažené za vlasy, ale naprosto uměrné celému filmu.. A Ano... Will Ferrel NENÍ normální člověk. Will Ferrel je BŮH... Héj..kdo ste mi sáh na zadek? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (7)

  • Emily strhne Stevenovi řetízek, ale když potom spolu leží v posteli, tak ho Seven opět nosí. (LukeN73)
  • Poctou pro tento film byla parodie ve formě reklamy na Pepsi v Super Bowlu z roku 2008. V pozadí reklamy hraje píseň „What is Love“, zpočátku všichni usínají, ale poté, co se napijí Pepsi, ožijí a pohupují hlavou jako Steve (Will Ferrell) a Doug (Chris Kattan) ve filmu. Na konci reklamy můžeme vidět také Chrise Kattana jak zakřičí: „Přestaňte!“ (DJMaroko)
  • Když jdou Steve a Doug do otcova obchodu, potkají krásnou dívku kráčející jim naproti. Jde vidět, že v prvním zaběru mají sluchátka na uších, když se k ní rozběhnou, mají je dole a když ji osloví, mají je opět na uších. (LukeN73)

Reklama

Reklama