Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Labradorce se narodila štěnátka. Jedním z nich je i Quill, hrdina tohoto příběhu. Ten je jako malé štěňátko vybrán za vhodného kandidáta na vodicího psa. Díky tomu se setká s mnoha lidmi a zanechá v jejich životech znatelnou stopu. (Zíza)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Roztomilý, na své téma možná až moc dlouhý snímek stvořený pro pejskomily. Od štěňátka až do posledních dnů - tenhle čas strávíme s Quillem, chytrým a věrným labradorem. Pokud vás zajímá, jak probíhá výcvyk psů pro nevidomé, tohle by vám mohlo alespoň trošičku napovědět, jak to probíhá - minimálně v Japonsku. Quill dokáže vyvoval úsměv i slzičku. ucházející snímek, ale na můj vkus možná až moc pomalé a klišoidní (což pro pejskomily bude fajn, řekla bych). ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsi roztomily film pre psickarov. Tentokrat sledujeme pribeh vodiaceho psa pre slepcov od jeho narodenia, vycviku, sluzby u pana a nasledneho dôchodku az kym nezomrie. Dost dlhy cas to vyzeralo, ze na nejake citove vydieranie nedôjde, ale holt, ked to velke psisko umiera, tak sa ziadny psickar slzam neubrani. Viac sa mi pacila prva polovica filmu v ktorej sledujeme jak pes postupne rastie a nasledny vycvik. V druhej polovici sluzi u pana, ktory je dost dlho odmerany. Nakoniec sa sice so psom zblizi, ale az tak silne puto medzi nimi necitit. A prilis ma nenadchol ani zvysok jeho rodiny. Ale tuto slabsiu cast vynahradi dojimavy koniec, takze nakoniec to je dalsi psickarsky film, ktory stal za zhliadnutie. Vodiace psy maju ale tazky zivot. 7/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Podobný film dovedou natočit snad jen Japonci. Ne, to trochu přeháním, ale od národa, který vám dovede ve filmu prezentovat skutečné zběsilosti, zhovadilosti, hnus a úchylárny, přijde tenhle emotivní a dojemný snímek o jednom pejskovi, který byl vychován proto, aby pomáhal slepci. Díky sledování život od prvních krůčků psa je film přece jen neobvyklý. ()

Roky100 

všechny recenze uživatele

Psí herecké výkony hodnotím v tomto filmu výše než lidské. Ale jinak klasicky asijsky dojemné a milé. Určitě se zrovna tady dá prafrázovat: "Těžkej psí život". Pohled do zákulisí výcviku vodících psů, jejich osudu a osudu rozdílných páníčků, které za svůj život potká. "Až se dostaneš do nebe, tak jim řekni..., že jsi náš Quill." ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Působivý, upřímný film o jednom labradoru, od malička až do smrti, a jak se stal slepeckým psem....Pes a jeho cvičení je velmi milé, ta hra dospělých už trochu méné. ()

Reklama

Reklama