Reklama

Reklama

Gudseeora geumsuna

  • Jižní Korea 굳세어라 금순아 (více)

Recenze (4)

May 

všechny recenze uživatele

Kouzelna, vtipna, temer non-stop akcni a skutecne strhujici (!) podivana natocena na par ulicich a krizovatkach, s par lidma a rozkosnou Bae Du-nou, jejiz typicky (korejsky) projev funguje jako pohlazeni po dusi a jen pohled na ni, jeji vyraz a chovani ten prihlouply usmev na rtech vyvola a kvality celeho filmu jsou zahy druhorade a daleko matnejsi nez ona samotna stahujici na sebe veskerou pozornost a oci vsech pritomnych pred obrazovkou i za ni. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Bae Du-na jako nespoutaně živelná a roztomilá mamina vyráží do ulic s miminkem na zádech za záchranou svého opilého manžela v příběhu, jenž má vtip, spád a šmrnc, moderní look ozvláštněný hezoučkými obrazovými vychytávkami, a který v divákovi zanechá jen veskrze příjemné pocity umocněné sympatickými a spontánními hereckými výkony většiny zúčastněných, zejména hlavní představitelky. ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Noční Soul je místo, kde člověka s méně než dvěma promilemi v krvi nenajdeme. A do tohoto prostředí vtrhne kurážná fena s kvílejícím štěnětem na zádech, která hledá potyku, kam se dostal její desetipromilový manžel. Má důvod spěchat - tchýně a tchán mají druhý den přijet na návštěvu - v pět hodin ráno! Sice mi přijde dost zvláštní, že někdo přijde k někomu na návštěvu v pět hodin ráno, ale třeba rodiče bydlí velmi daleko, kdo ví. Nevím, jestli jsem to už někde napsal, ale pro jistotu to napíšu znovu - Doona je skvělá herečka. Svým hereckým uměním, svým charizmatem, svou akčností, svým smyslem pro humor a jistou ulítlostí získává vlastně celý film film a poráží tak nejen mafii ale i divákovu bránici. Nutno však dodat, že Kim Tae-woo donekonečna soutěžící v rychlosti polykání panáků má také něco do sebe. Jen jedna věc mi trochu vrtá hlavou - moment, kdy hrdinka našla svoje ztracené čokle mi přišel stěží uvěřitelný. 90% ()

iZaak 

všechny recenze uživatele

Zájemcům o zpestření filmového jídelníčku nelze než doporučit, po několika málo minutách vypraví Du-na Bae manžílka do prvního dne v nové práci a divák se naučí jazyku, kterým s ním bude film dalších 90 minut komunikovat: přehrávání, vtip a groteska střídající citové scény a svižně odsýpající děj. Následuje kouzelně absurdní noc proběhaná s batoletem na zádech zakončená válkou gangů a příjezdem tchýně. Úsměv na tváři zaručen. ()

Reklama

Reklama