Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V jednom americkém městečku za dramatických okolností vyhořel klášter. O čtyřicet let později si jeho ruiny vybere skupina teenagerů jako místo pro zasvěcovací rituál pro jednoho z nich. Ti však netuší, že duše zemřelých jeptišek stále v klášteru přebývá a touží po pomstě. Když se k tomu přimotají i vyznávači ďábla, je o zábavu postaráno. (Šakalík)

(více)

Recenze (25)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Convent“ je film, který mě bavil. A jsem si jistý, že se najdou lidé, kteří ho budou milovat. Stejně jako se najdou ti, co tenhle film neosloví a možná ho budou nesnášet. Ale ta snaha natočit něco, co má ducha své doby, co se snaží pobavit a má k tomu nejen potenciál, ale také ho využívá, to je prostě něco, co musím ocenit. V některých případech komedie i horor opravdu stály za to a fungovaly vedle sebe. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Jeptiško zubatá, má bude odplata!“ Pětihvězdičkový úvod. Mladá drsňačka se žvárem v hubě nese do kostela kanystr benzínu a při You don't Own Me od Lesley Gore dává jeptiškám rozhřešení i poslední pomazání. To první baseballovou pálkou, to druhé brokovnicí. I gothic girl Mo byla šik a namachrovaný Frijole „dostanu se jí do kalhotek, dejte mi pět minut“ měl potenciál. Bohužel následoval sestup do pekla, pohříchu jen scenáristického a režisérského. OMNISUCCUBUS: [][] Mám tři otázky. Ψ Jak vůbec Mendeze napadlo točit film „80's horror look“, když tenkrát teprve tahal kačera? Ψ Který škodolibý dacan mu poradil místo krve použít červený Primalex a na démony diskotékové třpytky a barvičky jak z leporela? Ψ A nevíte někdo, proč démonem posedlí adolescenti cupitají aka gejša a třesou se při tom jak sulc? [][] K tomu rádoby satanisti a jejich šéf, trapná parodie na Marylin Mansona. Hnus, velebnosti. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tak já bohužel místní nadšení z tohoto filmu absolutně nesdílím. Někdy v půlce jsem se dokonce přistihl, jak s otevřenou hubou konsternovaně čučím na monitor nemaje jakýchkoliv slov. I když vezmu v potaz, že to nejspíš měla být komedie, tak kromě samotného úvodu, za který by se nemusel stydět ani Robert Rodriguez, je zbytek filmu neskutečná hovadina. Postavy jsou naprosto dementní (ale pokud v tom měl být ten humor, tak dodatečně ha ha), triky jsou natolik amatérské, že ty možná k smíchu přece jen jsou, a celé to na mě působilo dojmem absolutní trapárny. O takových filmech říkám, že dívat se na ně je plýtvání elektřinou… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

A máme tu hrniec, ktorý vie, čo sa v ňom bude variť. A kuchára, ktorý síce ide ako samouk, ale občas sa mu podarí nejaké to ,,mangiare,, priviesť k chuti. Áno, sú to blbé reči, ale podobne je na tom aj samotný snímok. Coolio v najhoršej kreácii svojej filmovej kariére, buzerantské vtípky, Adrienne Barbeau ako cougar madafaka bitch a partia teens ( ktorý vyzerajú staršie ako ich postavy ), vystupujúci ako z hororového šlabikára. A do toho skvelé masky a gore. Prednes a dopad mierne, MIERNE nadpriemerný. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film je pripomienka časov minulých, že aj keď triky nestali za veľa, ale aspoň sa všade kusalo, odstreľovalo či rezalo. Prvé dve minúty niečo úžasné, ale potom sa to zvrhlo do nepodareného remaku noc démonov a to už išlo naozaj do tuhého. Trasľavý démoni, krikľavé farby a trápny kult boli predzvesťou cečkových rozmerov a keď si démoni obliekli rehoľne odevy tak trapárna bola na svete. Beriem , podobných filmov je veľa, ale takto amatérsky to naozaj dopadnúť nemuselo, to tuctové až trápne prevedenie si tento film nezaslúžil. Ale beriem to tak, že Mike sa ešte týmto filmom len vyvíjal, videl noc démonov a tak si zmyslel, že spraví niečo podobne a aj keď sa mu to moc nepodarilo, vážim si ho za tie filmy, ktoré stvoril po tomto filme. A tak len kvoli nemu trocha nadhodnotím a dám slabé, ale 3*. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama