Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (703)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborná krimi komedie s ještě lepším hereckým obsazením. Robert Downey Jr. ze začátku nevýrazný "blbeček", ale po chvilce se zvedl a byl perfektní jako tvrďák kouzelník. Na filmy s ním se vždy vyplatí dívat, poněvadž jsou velmi kvalitní. Samozřejmě nesmím zapomenout na Val Kilmera, který ho dobře doprovázel s krásnou pomocnicí Michelle Monaghan. Moc pěkně natočená krimi komedie s dobrým dějem i příběhem... 8/10 = 80% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nenápadný klenotek se spoustou výborných nápadů - od originálního stylu vyprávění, přes perfektní dialogy, až po vkusný a dá se říct i inteligentní humor. Hlavním těžištěm filmu jsou jednoduše postavy a paradoxní situace, jimiž prochází, není to přímo komedie, ale není to ani krimi. Detektivní linie je vlivem zábavných interakcí postav odsunuta na druhou kolej a do popředí se dostává jen díky své (pře)kombinovanosti, což je asi tak jediná chyba. Jinak je ale film neuvěřitelně živý, vtipný, ale ne příliš veselý, aby neevokoval parodii (všimněte si, že kvůli náznaku ponurosti se většina odehrává v noci)... Lepších 8/10 ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem byla překvapená, tyhle typy filmů většinou nevyhledávám, ani to není můj šálek kávy. Ale, řekla jsem si, že když tam hraje Robert, aspoň se budu mít na co dívat, kdyby se mi ten film nelíbil. Každopádně se mi to líbilo, ty ironické poznámky a celkový styl vyprávění hlavní hrdiny mě bavil, vytkla bych možná jenom to, že jsem se v tom filmu trochu ztrácela, to ale mohla být moje chyba, protože jsem byla dost nesoustředěná. Pochopitelně, že se ten film nedá brát ani trochu vážně, ale já se královsky bavila a u některých scén mi chybělo málo, abych smíchy nespadla ze židle. 4* ()

imf 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení a pro fanoušky i comeback Shanea Blacka. Jako režisér sice není neomylný, ale jeho nabroušený scénář, který se nebojí experimentovat a do poslední kapky potu hrající Robert Downey jr. a Val Kilmer, s přehledem likvidují veškeré nedostatky. Nebýt zakolísání tempa někde ve druhé třetině filmu a několika vtipů, co vedou do slepé uličky, bylo by na místě nekriticky slavit. Takhle je KKBB "jen" sladkou třešničkou pro ty, kdo si potrpí na neortodoxní buddy detektivky a tvůrce, kteří ještě dneska umějí být svěží. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Skvělá noirová komedie, kterou si užije spíš fanoušek Raymonda Chandlera než Smrtonosné zbraně. Robert Downey Jr. má konečně pořádnou roli, ve které dokazuje jak moc talentovaným hercem je, hodně mě překvapil i Val Kilmer, kterého nemusím (a to je spíš eufemismus). Shane Black pořád umí, snad brzy zase něco natočí. Do té doby si jeho KKBB pustím nejspíš ještě několikrát... **** 1/2 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Shane Black měl problémy udat rok a půl psaný scénář k filmu. Zachránil ho až legendární producent Joel Silver. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno