Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tim a nakonec jsem se rozhodl pro pět hvězdiček. Ano film je akční, dobrodružný, kriminální, ale hlavně komediální. Tak dlouho jsem se nenasmál u filmu kde padá hlášek jak kroup na dlažbu. Příběh je opravdu hodně bláznivý a bavíte se od začátku do konce. Na to že je to film debutujícího režiséra Shane Blacka, který už mimochodem hrál v pár filmech, tak je to hodně slušné. Mimochodem napsal scénáře k filmům jako je například Smrtonosná zbraň nebo Poslední skaut takže je jasný odkud tamní hlášky přišly. Doufám, že to není konec, ale rozhodně je to veliké překvapení. --- Máš jen deset vteřin – Páni to jsou ale tlaky! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Shane Black se těžko mohl jen tak spokojit s obyčejným scénářem. Opět se jedná o jakýsi typ Buddy Movie tentokráte ale obsazení vskutku nečekané. Jedním s detektivů je gay a ten druhý vlastně má detektiva jenom hrát. V tomhle filmu normálnosti opravdu nehledejte. Bláznivá jízda, které by ještě trošku akce rozhodně prospěla. On se ten film vážně ale brát ani nedá. Takže vše co bylo uvěřitelné na Posledním skautovi nebo na Smrtonosným zbraních tady je naprosto šílené. 70% ()

Reklama

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jo... a já jsem si naivně myslel, že byl Robert Downey v Tropic Thunder vtipnej... ale co předváděl tady ? Už dlouho se mi nestalo, abych u nějakého filmu vyprsk smíchy a znesvětil tak svůj překrásný širokoúhlý monitor :) Val Kilmer nikdy nepatřil mezi mé oblíbence, ale pro roli přihřátého detektiva se opravdu hodí. Tenhle film mi parádně sednul a z poslední doby to byl jednoznačně nejlepší zážitek....95% ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zúročené postřehy ze čtení brakových detektivek a sledování béčkových kriminálek v těžkotonážním mixu trefných slovních přestřelek a nevybíravých pohlavků hvězdám současnosti z Továrny na sny. Shane Black sice skóruje na plné čáře ve své hlavní disciplíně, ale ne každému je shůry dáno, aby zpoza kamery dokázal geniálnímu scénáři vtisknout víc než jenom šedivě rutinní tvar. Chtělo by to buď starého harcovníka T. Scotta a nebo z těch mladších Joe Carnahana. Škoda převeliká, která si napoprvé 4* nezaslouží, ale ke druhému zkouknutí ničím nenaláká. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

mne sa ráta, keď má film nadhľad, odstup, šarm a vtip. tento film to všetko má. a navyše má môjho obľúbeného roberta (a v záverečných titulkoch ide aj pieseň z jeho albumu The Futurist - inak veľmi vydarenej muziky!) + Val Kilmer, ktorého hviezda veľkého formátu a povesť hezouna prudko zažiarili a rýchlo zhasli len aby mohol konečne začať hrať a profilovať sa ako herec v zaujímavých projektoch - čo sa týka hereckého obsadenia, k dokonalosti mi chýbalo už len to, aby tam krásna Shannyn Sossamon mala väčšiu úlohu, túto havajskú kosť ja fakt žeriem . . . navyše má tento film jednu z (pre mňa) najdôležitejších esencií - neberie ani sám seba vážne a dokáže diváka prekvapiť a hlavne dokáže krásne odpatetizovať zabehané hollywoodske žánrové klyšé s ľahkosťou a nenútenosťou (-Nájdi si v slovníku výraz "idiot"! Vieš, čo tam bude? - Moja fotka? -Nie, bude tam presná definícia výrazu idiot, čo ty naozaj si!) a kopec milých a naozaj scenáristicky skvostných scénok ako Protocop, ruka trčiaca z rakvy alebo indiánsky Joe Pesci . . . vynikajúca zábava! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Na začátku filmu se v roli 9letého kouzelníka Harryho objevuje Indio Falconer Downey, syn představitele dospělého Harryho Lockharta (Robert Downey Jr.). Indio byl v době natáčení o něco málo starší než jeho filmová postava. (KarKulA)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama