Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Zúročené postřehy ze čtení brakových detektivek a sledování béčkových kriminálek v těžkotonážním mixu trefných slovních přestřelek a nevybíravých pohlavků hvězdám současnosti z Továrny na sny. Shane Black sice skóruje na plné čáře ve své hlavní disciplíně, ale ne každému je shůry dáno, aby zpoza kamery dokázal geniálnímu scénáři vtisknout víc než jenom šedivě rutinní tvar. Chtělo by to buď starého harcovníka T. Scotta a nebo z těch mladších Joe Carnahana. Škoda převeliká, která si napoprvé 4* nezaslouží, ale ke druhému zkouknutí ničím nenaláká. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Filmaři při natáčení ucucávali naftu a až příliš dodržovali pitný (alko) režim. I s gigantickou dávkou nadsázky je to nesympatický film. Velmi nesympatický. Škoda, ten film by se mi líbil, kdybych si byl cucnout nafty a dodržoval pitný (alko)režim. Prst-ruka z rakve-pes, co sežral prst --> klobouk dolů, Shane Black si musel fetnout pořádně! ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

No jo, když se ve filmu jako je Kiss Kiss Bang Bang sejde Robert Downey a Val Kilmer, tak to opravdu stojí za to:) Díky dynamickému příběhu, skvělým charakterům, zejména Downeyho potrhlá, ukecaná a ne zrovna chytrostí oplývající postava působí značně komicky, parádnímu scénáři a dialogům, prošpikovaným řádným množstvím hlášek, se jedná o velmi kvalitní úlet. And... Val Kilmer kissing Robert Downey - LOL:D "Věřili byste tomu, v jednu chvíli kradu hračky v New Yorku a v druhou popíjím šampus v L.A.", "Polib si, buzno." - "Ty to nechápeš, my nejsme hodnej a zlej polda, já jsem buzík a on je z New Yorku, teď jsi v průseru." :) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborná krimi komedie s ještě lepším hereckým obsazením. Robert Downey Jr. ze začátku nevýrazný "blbeček", ale po chvilce se zvedl a byl perfektní jako tvrďák kouzelník. Na filmy s ním se vždy vyplatí dívat, poněvadž jsou velmi kvalitní. Samozřejmě nesmím zapomenout na Val Kilmera, který ho dobře doprovázel s krásnou pomocnicí Michelle Monaghan. Moc pěkně natočená krimi komedie s dobrým dějem i příběhem... 8/10 = 80% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Chémia medzi ústrednou dvojkou funguje dobre, ale je to ponekud zmetené a nelogické. V deji som sa nemohol nijak zorientovať i keď som to videl 2x. Raz bez titulkov, vtedy som uvažoval aj o 4*, ale na druhý krát som z toho taký nadšený nebol. Nový Last Boys Scout to ani zďaleka nie je. Pramálo akcie a hlavná dvojka je príliš mäkká. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Na festivalu v Cannes poctilo obecenstvo film potleskem ve stoje. (HellFire)
  • Název filmu odkazuje na známou filmovou kritičku Pauline Kael, která napsala: „Slova Kiss Kiss Bang Bang, které jsem viděla na italském plakátu v jednomu snímku, jsou asi nejkratším vyjádřením základních požadavků na filmy.“ (imro)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama