Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Veskrze sympatický film s neméně sympatickým obsazením, vynikajícím scénářem, vtipnými hláškami, povznášejícím nadhledem a jedním převelikým "ale". Přes všechnu tu koncentrovanou pohodu jsem se u Kiss Kiss Bang Bang příliš nebavil. Buddy movies mě totiž nikdy příliš neuspokojí (nějak mi ten subžánr spíš leze na nervy) ... takže ačkoli KKBB patří určitě spíše k těm lepším zástupcům, více než mírný palec nahoru ode mne nedostane. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Před pár lety (2007) mě to, soudě podle hodnocení, asi moc nenadchlo. Pravda i dneska jsem byl z úvodu trochu rozpačitej, ale pak se ukecanej Downey vmžku změnil v klasicky zábavně ukecanýho Downeyho, Kilmer nebyl ten opruz jak v Traveleru a Michelle byla nejen sexy, ale i sekundovala v zábavě i dalším. Tohle trio si sedlo skvěle. Pak tu máme krimi zápletku, která se tak zamotává, že jsem se místy ztrácel, ale baví mě; přidám špetku romantiky, místy nějakou akci, vše protkané nenásilným humorem, dokonce i ta zpočítku lehce otravná huda jak z 80. začala být příjemná a máme na světě příjemnej filmovej zážitek. # příběh 7 | hudba 6 | humor 5 | akce 4 | napětí 3 | pustil bych si znovu 7 ()

Reklama

Indiana 

všechny recenze uživatele

Pořádná buddy-movie - skvěle sehraná ústřední dvojice, našlapanej Blackův scénář (super hlášky) + sympatické vedlejší postavy. Val Kilmer jako teplej detektiv je super a Downey Jr. taky, skoro mě až překvapilo, jak sympaticky jim to dohromady šlape. Michelle Monaghan, která se mi jinde moc nelíbí, tu taky docela uměla zaujmout. Tomu filmu sem se vyhejbal asi sedm let a rozhodně to byla škoda. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Výborná krimi komedie s ještě lepším hereckým obsazením. Robert Downey Jr. ze začátku nevýrazný "blbeček", ale po chvilce se zvedl a byl perfektní jako tvrďák kouzelník. Na filmy s ním se vždy vyplatí dívat, poněvadž jsou velmi kvalitní. Samozřejmě nesmím zapomenout na Val Kilmera, který ho dobře doprovázel s krásnou pomocnicí Michelle Monaghan. Moc pěkně natočená krimi komedie s dobrým dějem i příběhem... 8/10 = 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"My nejsme hodnej a zlej polda. Já jsem buzík a on je z New Yorku." Počůraný mrtvoly mne většinou nepřivádějí k extázi, ale smolař Harry, krásná Harmony ve vánočním balení, suše hláškující Buzík Perry a Robocop padající z balkónu jsou přesně těmi originálními ingrediencemi, který by měla povinně obsahovat každá kriminální komedie. Možná bych tedy snesl přímočařejší tah na branku a také bych ocenil čas na vzpamatování mezi jednotlivými hláškami, ale to bych od tý šílený jízdy chtěl asi moc. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Gay Perry (Val Kilmer) je považovaný za prvú otvorene homosexuálnu postavu v jednej z hlavných úloh v akčnom filme z dielne Hollywoodu. (sackrebleu)
  • Shane Black měl problémy udat rok a půl psaný scénář k filmu. Zachránil ho až legendární producent Joel Silver. [Zdroj: moviezone.cz] (CrypzzXD)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama