Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (702)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dvojka Robert Downey Jr. a Val Kilmer vládne. Proč? Protože komediální buddy-movie už pěknou řádku let nebylo zábavnější a protože Shane Black. To je ten týpek, co naškrábal scénář třeba k Smrtonosné zbrani... nebo Poslednímu skautovi. A který stál za posledních plecháčovým dobrodružstvím ze stájí MARVELu... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku velmi divné dialógy, ktoré mi vobec nedochádzali a vobec som z nich nemal pocit, že sú od Shanea Blacka. Keď sa ale film rozbehol, resp. keď som pochopil, o čo kráča, sa to zlepšilo a lepšilo sa to až do konca, čo je vždy lepšie ako naopak. Obsadenie sa tiež podarilo, takže 3,5. Film bol v USA myslím dosť velký prepadák, to ich tam už nezaujíma ani odtrhnutý prst jedený psom pred očami jeho povodného majitela? (toho prsta). ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Shane Black se těžko mohl jen tak spokojit s obyčejným scénářem. Opět se jedná o jakýsi typ Buddy Movie tentokráte ale obsazení vskutku nečekané. Jedním s detektivů je gay a ten druhý vlastně má detektiva jenom hrát. V tomhle filmu normálnosti opravdu nehledejte. Bláznivá jízda, které by ještě trošku akce rozhodně prospěla. On se ten film vážně ale brát ani nedá. Takže vše co bylo uvěřitelné na Posledním skautovi nebo na Smrtonosným zbraních tady je naprosto šílené. 70% ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

To jak na sebe narace neustále upozorňovala mi po chvilce začlo lézt krkem. Samozřejmě, ano, film je vysoce sebeironický, dělá si srandu ze sebe i z žánru detektivek, naráží na klasický i současný Hollywood a vůbec všemožně experimentuje s narací i formou, ale tahle snaha být stůj co stůj originální je až příliš křečovitá. Dále - i přes výše uvedený fakt, že se film nebere nijak vážně mě často přišel až příliš hloupý a kýčovitý... No, teď se mé hodnocení asi příliš neslučuje s počtem hvězd, takže pozitiva: hodně slušné herecké výkony, některé opravdu vtipné odkazy na filmy, herce atd. a od začátku do konce slušná dávka zábavy a černého humoru. Hlavně většina rozhovorů Perry-Harry (alias Kilmer-Downey) je úžasná! 70% ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sympatický film díky řadě fungujících hlášek, sebeironii a dekadentnímu prostředí Hollywoodu. Je to ale přesně ten druh snímku, kde ocením spoustu jednotlivostí, ale celkový dojem už tak nadšený není. Přesně z těch důvodů, které shrnul uživatel Rob Roy, tedy přeplácaný scénář, samoúčelné ždímání humoru a násilné přeskakování mezi crazy situacemi a vážnějšími tóny. Navíc ze tří hlavních představitelů beze zbytku z mého pohledu funguje jen Robert Downey Jr. Vala Kilmera moc nemusím a zabodoval u mě snad jen v Salton Sea. Michelle Monaghan je sice fajn herečka, ale nějak mi do téhle role nepadla a dal bych přednost tuctu jiných. Navíc scénář pominul i spoustu sebeshazujících dialogů a legrácek, jede přesně v duchu očekávaného, zkrátka a dobře už to tady mockrát bylo. Celkový dojem: 65 %. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama