Reklama

Reklama

Billion Dollar Limited

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 1942, 9 min

Režie:

Dave Fleischer

Hrají:

Joan Alexander, Jackson Beck (vypravěč), Bud Collyer

Obsahy(1)

Superman a jeho ďalšia záchranná akcia je nasmerovaná k vlaku plnému zlatých tehiel, čo bolo samozrejme veľké lákadlo pre zlodejov. Tým sa teraz pokúša prekaziť ich lúpežný plán a stavia sa do ich nebezpečných nástrah, aby ochránil vlak... (T2)

Recenze (9)

zputnik 

všechny recenze uživatele

Další animovaná epizoda ze života Clarka Kenta coby Supermana. Tentokrát Superman zachraňuje před nenažranými a penězichtivými padouchy ;o) vlak plný zlata. V epizodě s dobře budovaným napětím si zastřílí i sličná Lois Lane. Shrnuto a podtrženo: Malé ohromí, dospělé pobaví... vše samože v limitech doby, kdy tyto příběhy pod produkční taktovkou Max Fleischera vznikly. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Superman nechráni len životy obyvateľov mesta Metropolis, ale aj ich majetok. Preto sa musí tento krát vysporiadať s nebezpečnou zločineckou bandou, čo sa rozhodla, že ukradne veľkú zásielku zlata počas jej transportu železnicou. Do nebezpečia sa pri tom dostane aj pôvabná reportérka, denníka Daily Planet, Lois Laneová, ktorá cestuje tým istým vlakom. To je práca pre Supermana! Nenápadný novinár Clark Kent, sa znova rýchle, ale nepozorovane, musí zmeniť v maskovaného, neohrozeného hrdinu. **** ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Kreslení zločinci v prototypu batmobilu zaútočí na vlak plný peněz. Jenže v tomto vlaku jistá Lois píše svůj článek (řídí vlak a střílí ze samopalu), což má za následek, že Clark se musí opět převléct, trochu se proletět a ve finále nahradit lokomotivu. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než ty dvě předchozí epizodky z roku 1941, mnohem akčnější a Superman ukazuje více svých supersil :-) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa osobne prikláňam viac k Supermanovým nadprirodzeným, resp. pozemsky abnormálnym záporákom, táto gangsterka ma potešila. Predsa len je to skôr práca pre Batmana. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vlak převážející zlaté cihly byl pro lupiče opravdu velmi lákavý. Předpokládám, že se nechtěli jen tak obohatit, ale že zlato chtěli použít na podporu vědeckého výzkumu nějakého šílence, aby měl Superman dál o práci postaráno. ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Vlak plný zlata odíde zo stanice a hneď sa za ním vyrúti obrnené auto. To Clarkovi neprišlo divné, ešte keď ho k tomu to auto takmer prešlo? Naozaj museli dostať do novín správu, že ten vlak má problémy, aby nahodil Supermanovský oblek? A ani vo sne by ma nenapadlo, že uvidím dakedy Lois strieľať zo samopalu. ()

Reklama

Reklama