Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejroztomilejší a nejhodnější duch, jakého jste kdy mohli vidět, je zase tady! Tentokrát musí Casper hodně rychle kličkovat, aby utekl zlému Kiboshovi, jeho pomocníku Snivelovi a trojici vypečených nadpozemských kreatur. Naštěstí v říši obyčejných smrtelníků objeví Casper kamaráda s nadpřirozenými schopnostmi. Ve dvou se to sice lépe táhne, ale jak zabránit strašlivému duchařskému bálu, který chtějí všechna ta průsvitná strašidla uspořádat v jednom malém městě? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Utrpení. Kdyby si alespoň ten malej kluk nehrál na drsňáka, jenže on si myslí, že když mluví s duchem, že je něco víc. ()

Reklama

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že dětem se film líbí. Ani o tom nepochybuju, jelikož je jim určen. Problém bude v tom, že jsem tento snímek viděl v dospělosti, a proto jsem z něj tolik nadšený nebyl. Ono je to vlastně strašně hezký, milý, roztomilý a bůhví co ještě. Jenže já jsem se nebavil, což přičítám mému věku (pro upřesnění jsem Caspera viděl v 18-19 letech). Hodnocení: 40% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Město Deedstown je fiktivní. Film se natáčel převážně na pozemcích Universal Studios a Warner Bros. Studios v Los Angeles v Kalifornii. (Nick321)

Reklama

Reklama