Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu je trojka moje nejoblíbenější... Neskutečně moc film oživily nové postavy a to kadet Sweetchuck a kadet Zed. Pokaždé mě rozesměje jak tito dva nováčci spolu sdíllí společný pokoj :o). Závěrečná honička na skůtrech se mi vždycky líbila a líbit bude. Stejně si tak nějak pořád říkám, jak je možný, že se mi to pořád tak líbí...Nu což, musím letět, mám něco rozjednanýho v Modré ústřici, tak zatím :o) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Srovnatelné s jedničkou. Po slabší dvojce, se laťka opět posunula nahoru. Zvláště, co do akčnosti je snad i lepší. Neuvěřitelná sranda i po letech. Dnes už filmová legenda. Steve Guttenberg jako Mahoney je neskutečně dobrý a ostatní také. Velmi dobrá komedie, co se hned tak neokouká. Kopec srandy, skvělé žertíky a vtipné dialogy, dobrá muzika. Za mne 85%. ()

tragos 

všechny recenze uživatele

1. -- 3. díl v pohodě, pak to šlo těžce do kytek. První díl je o něco lepší než druhý a třetí, ale ten rozdíl není velký. Dřív jsem Policejní akademii žral pokaždé, když šla v TV, dnes už bych ji snesl snad jen v zájezdním autobusu. ||| Jak píše Tosim, v třetím dílu už se začíná opakovat. Nasazení Zeda jako klaďáka beru naopak jako plus. 5/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Trojka už do velké míry opakuje vtipy z jedničky a už to tak nefunguje, ale body navíc si zaslouží určitě za zručně natočenou přepadovku na konci spolu s pekelnou naháněčkou na člunech a motorových skútrech která je první slušně natočenou akční scénou v rámci série s typickou ukázkou kvalitních dobových kaskadérských kousků. Takže pořád ještě na úrovni. Nejvíc mě opět bavil Winslow a jeho nezapomenutelné zvukové kreace. Zatím co Zed mě bavil víc jako zábavný záporák než kadet. Každopádně pořád ještě lepší průměr.60% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (21)

  • V počiatočných verziách scenára sa postava Karen Adams (Shawn Weatherly) volala Karen Hoover. (beso74)
  • Bubba Smith (Hightower) má strach ze žraloků a byl vyděšen k smrti, když se točila scéna, kde stojí ve vodě a drží člun. (HellFire)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 43,6 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama