Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta nezkušených, nešikovných a hloupých civilů, kteří vystudovali, aby se stali nezkušenými, nešikovnými a hloupými policajty, přichází ve svém třetím bujarém vystoupení se spoustou dobrého, bláznivého humoru. Rozpočet je v krizi a díky tomu může přežít jen jedna ze dvou státních policejních škol. Začíná tedy souboj o to, která z nich předvede lepší výkony a vyhne se tak zrušení. Mahoney (Steve Guttenberg), Hightower (Bubba Smith), Tackleberry (David Graf), Jones (Michael Winslow), Hooksová (Marion Ramsey) a Callahanová (Leslie Easterbrook) – vedení věčně zmateným velitelem Lassardem – se proto neuvěřitelně zmobilizují na obranu své staré dobré školy. Máte právo mlčet – nakonec ale budete řvát (smíchy). (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I do třetice si pro nás tvůrci připravili slušnou porci zábavy, tentokrát je vše okořeněno závěrečnou honičkou, která mě bavila víc, než zakončení jedničky. I zde se můžeme těšit z přítomnosti starých známých a jako bonus se zde objeví i několik nových (zajímavých) tváří. Tento koktejl je pro mě stejně nezapomenutelným zážitkem, jako pro Proctora chvilka vzrušení na hotelu. Taky miluju Ameriku, stejně jako Nogata, ale jen za některé její filmy a smysl dělat si z policajtů prdel. Na Izera však nemají…. ()

no2 

všechny recenze uživatele

7/10 - Spolu s prvním dílem nejlepší díl této série. Tvůrci se po slabší dvojce prostě vrátili k osvědčeným kořenům, děj byl však zpestřen novými "bažanty" v čele s padouchem Zedem. Dobrá oddechovka na nedělní podvečer a zároveň poslední koukatelný díl z této série. ()

Reklama

Rodin 

všechny recenze uživatele

Tohle už není ani druhák, to je třeťák (míněn čaj, znalci vědí). Ještě stále se tady objevují vtipné momenty a glosy, ovšem celkově je to jen takový slepenec toho, co se do prvních dvou dílů zřejmě nevešlo. Co na tom, že všechny ostatní díly byly ještě horší? Řekl bych, že tento kus jasně nasměroval Steva Guttenberga k nepřijetí role v pokračováních ani za hromadu zlata. 55%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začalo to v roku 1984, keď bol natočený prvý, pôvodný film "Policajná akadémia". O rok neskôr bol vyprodukovaný druhý diel "Policajná akadémia 2" (Prvé nasadenie) a o dva roky neskôr, v roku 1986, mal premiéru snímok "Policajná akadémia 3" (Znova vo výcviku). Prvé dva diely som ohodnotil troma hviezdičkami a toto tretie pokračovanie tiež ocením rovnako. Je to taká priemerná americká crazy komédia z osemdesiatych rokov minulého storočia. Tento krát ide o to, že rozpočet nepostačuje na financovanie dvoch policajných akadémií, ktoré pôsobia v meste. Jedna z nich bude musieť byť zrušená. Riaditeľovi Lassardovi prichádzajú na pomoc bývalí absolventi, aby zabezpečili ďalšie fungovanie ich školy. Neľútostný súboj dvoch policajných akadémií bol celkom vtipný. *** ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O něco menší zábava, než předchozí dva díly. Nejvíc zamrzí slabý využití japonskýho rekruta Nogata, kterej moh díky svojí neznalostí angličtiny pořádně hlásit. Ale ono je už postav obecně příliš, takže neni prostor využít pořádně téměř žádnou z nich (snad s výjimkou imitátora Larvella Jonese), dvě silnější hvězdy. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (20)

  • Pôvodne sa počítalo s tým, že sa táto časť natočí spoločne s Policajnou akadémiou 4 (1987), obe pod režijným dohľadom Jerryho Parisa. Jeho zdravotný stav sa však počas natáčania trojky natoľko zhoršil, že ďalšiu časť musel natočiť Jim Drake. (beso74)
  • Aj keď sa film odohráva v USA, keď sa Lassard (George Gaynes) pozerá ďalekohľadom na regatu, v pozadí je možné vidieť CN Tower v Toronte. (beso74)

Reklama

Reklama