Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Architekt Peter Mitchell, karikaturista Michael Kellam a herec Jack Holden společně obývají luxusní newyorský byt a spokojeně si užívají života svobodných mládenců, plného zábavy a známostí s pohlednými dívkami. Ten však jednoho dne nečekaně naruší šokující objev na prahu jejich bytu. Před dveře totiž někdo doručil skutečné, živé, a jak se zdá, tak v tu chvíli také nevratné nemluvně. V přiloženém dopise prosí nějaká Sylvie Jacka, se kterým prožila při natáčení jednoho filmu krátkou milostnou pletku, aby se postaral o jejich malou dcerku Marii. Protože je Jack zrovna mimo město, natáčí totiž v Turecku další levný film, musí se o dítě zatím postarat Peter a Michael, i když ani jeden z nich nemá s dětmi a péčí o miminka žádné zkušenosti. Zpočátku je miminko přivádí k zoufalství, protože jim "mateřské" povinnosti zabírají veškerý čas a značně nabourávají dosavadní zaběhnutý způsob života, plný radovánek, vlastních více či méně úspěšných kariér a večírků s přáteli. Jenže postupně si na malou Marii začínají zvykat, jejich život najednou dostává hlubší smysl, a když se pro ni Sylvie jednoho dne vrátí, zjistí, že jejich životy jsou bez ní podivně prázdné a neuspokojivé. Rozhodnou se tedy pro poněkud neobvyklé řešení. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

kajas 

všechny recenze uživatele

Myslím, že francouzský originál si nikdy nepustím. Proč? Protože mi stačí tři unylé obličeje na fotografiích, zatímco pánové Selleck + Danson + Guttenberg jsou komedianti od pohledu. Jejich péče o miminko (mimochodem jedno z nejroztomilejších, které jsem kdy ve filmu viděla) je nejprve zábavná a v závěru dojemná. Příjemná podívaná. ()

eva1984 

všechny recenze uživatele

Taková milá komedie,celou dobu se člověk usmívá a ta holčička je prostě kouzelná.Určitě to více doceníte,když už sami nějaké to dítě máte.Leonard Nimoy měl prostě pro humor cit.V době uvedení museli u nás lidi zírat,co se všechno dá pro dítě sehnat v supermarketu,když sami museli vystačit s látkovými plenami,feminarem,sunarem a mrkví..... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mojí drahé mamince se víc líbil francouzský originál, bohužel byla u nás doma v totální názorové menšině. Možná proto se naši rozvedli:)). Dobře, to byl špatný vtip a navíc nikoho nezajímal...Což je přesně můj vztah k francouzské verzi - hlavní hrdinové nesympatičtí, gagy o ničem, prostě nic moc. Zato pánové Selleck, Danson a Guttenberg, to je klasa, v jejich podání to má šmrnc, prostě jde o o několik tříd lepší film. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Mě se tahle komedie líbila. Rozumím tomu, že to není umění a ani příběh není kdovíjak úžasný, ale ve sledu komedií u kterých se dá při vypnutém přemýšlení dobře pobavit je na jednom z čelních příček. Trojice Selleck, Guttenberg a Danson dokáží dobře pobavit a rozhodně jsou víc sympatičtí a zábavnější než hrdinové francouzského originálu ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Z amerických remakov skvelých francúzskych komédií je mi najčastejšie zle - hlavne, keď poznám originál. Vo väčšine prípadov také pokusy končia ako urážka európskeho diváka a tento film nie je výnimkou. Pôvodné francúzske spracovanie z roku 1985 patrí medzi moje obľúbené filmy, ale toto je chabá napodobenina. Ale kto vie, američanom to možno takto vyhovuje - asi tie európske filmy nedokážu bez predžutia americkými scenáristami stráviť. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (17)

  • Ve scéně, kdy Peter (Tom Selleck) a Michael (Steve Guttenberg) běží zkontrolovat Jacka (Ted Danson), který byl s Mary ve sprše, tak proběhne konverzace, kdy chce Jack naznačit, že Peter a Michael o ně měli strach. V českém dabingu však zazní: "Strejda Peter a strejda Jack". (johnnymay)
  • Dieťa vo filme nebolo len jedno, v úlohe Marry sa striedali štvormesačné dvojičky Michelle a Lisa Blair. (Raccoon.city)
  • Ted Danson (Jack Holden) bol v čase natáčania ženatý, takže ho kolegovia Guttenberg (Michael Kellam) a Selleck (Peter Mitchell) tu a tam vytiahli na "jazdu" mestom, aby si pre rolu starého mládenca osviežil pamäť. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama