Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lilah Krytsick (Sally Field) je domácí hospodyňka žijící v New Jersey, která je rozhodnuta stát se slavným klubovým bavičem. Její rodina není zrovna nadšena tímto rozhodnutím. Steven Gold (Tom Hanks) je student medicíny, který je také posedlý světem komiků. Ale na rozdíl od Lilah si Steven dokáže získat obecenstvo. Na jednom představení se setkávají a je z toho láska na první pohled. Společně potom pokračují ve své posedlosti po komedii. Postupně však zjišťují, že pobavit lidi není vůbec taková legrace, jak si mysleli. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (9)

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Film zabývající se tématem v době jeho vzniku u nás ne tak rozšířeným, no dnes již také zcela běžným .. stand-up komiky ... Jde o to, postavit se na jeviště a svým vtipem, vystupováním, převleky a tím podle mě největším uměním, jako je vtažením diváka do děje, prostě a jednoduše co nejvíce zaujmout a pobavit .. Tento film pojednává o skloubení této v počátku ne zrovna výnosné činnosti s běžným životem a proto je jakákoliv příležitost prorazit třeba do televizního média velkou výzvou. Film není nikterak strhující a úchvatný .. byl to samozřejmě další osmdesátkový odrazový můstek zejména pro Toma Hankse. I proto stojí za podívání. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $21,042,667Tržby Celosvetovo $-║ Výborný Tom Hanks a správny mix komédie a drámy s dojímavým koncom. /65%/ ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Přínosem snímku je detailní zákulisní pohled na žánr stand-up výstupů, který evidentně vychází z osobní znalosti tvůrců filmu. Některé komické výstupy jsou doopravdy komické. Jinak zde máme dva sympaťáky v hlavní roli, kterým to spolu ladí. Jenomže: zamilovat se do starší vdané ženy a matky tří dětí na základě jediného polibku? Buď teda Sally Fieldová líbá líp než Afrodita nebo je to úplná ptákovina. K čemuž jsem se jako divačka přiklonila a snímek mi začal připadat značně nevěrohodný, s nepravděpodobnou motivací. SHRNUTÍ: Dělat legraci není žádná sranda. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Rozhodně výborné herecké výkony mých oblíbenců Toma Hankse a Sally Field v postavách vypravěčů vtipů (bavičů). Jako film spíš průměr, ale Tom a Sally .... :-) ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama