Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapec Andy dostane k narozeninám figurku ve skafandru - Buzze Rakeťáka. Má už spoustu dalších hraček, nejraději má figurku kovboje Woodyho. Netuší ale, že vždycky v noci, když Andy spí, ožívají. Buzze si všechny hračky ihned oblíbí, až na Woodyho, který na něj žárlí. Dokonce Rakeťáka jednou shodí z okna na dvorek, což mu mají ostatní hračky za zlé. Andy odjíždí s matkou na pizzu; nemůže najít Buzze, a tak si vezme s sebou Woodyho. Rakeťákovi se podaří z dvorku utéct a naskočit do auta. S Woodym se ale nepohodnou, oba vypadnou z auta. Cestou je sebere zlý kluk Sid, který bydlí vedle Andyho a je o něm známo, že své hračky mučí. Buzz a Woody se pokoušejí utéct, hlídá je ale Sidův zlý pes. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (687)

Gimli 

všechny recenze uživatele

Před dvaceti lety mě šílenství kolem Příběhu hraček dokonale minulo, takže nebylo možné hrát na mou nostalgickou dětskou strunu. Ani vlastně nevím, proč jsem to tehdy neviděl. Je to pěkné, možná to bylo i v lecčems první, ale v porovnání s tím, co za oněch posledních dvacet let vzniklo, je to vlastně docela tuctové. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

"Toy Story" by si zasloužilo dvě hodnocení. Jedno za technický přínos a druhé za samotný film. Technický přínos je nezanedbatelný a ve své době se jednalo o přelomový snímek ale naštěstí nezklame ani příběhová linka o dvou hračkách, ze kterých nepřízeň osudu a jeden psychopatický chlapec od sousedů udělá nejlepší přátelé. Vynikající film pro všechny. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Jednička kultovního Toy Story mne nebavila poprvé (2015), nebavila mne ani podruhé a nebavila mne ani teď potřetí, když jsem si ji pustil znovu po celé sérii... Za mne je to výjimka potvrzující pravidlo, že čím méně postav, tím lépe. Co mne bavilo na dalších dílech, bylo větší zapojení "okrajových" hraček, jako Hamm, Rex, Mr. Potato Head nebo Slinky. Jednička je hodně koncentrovaná na ústřední duo Woody - Buzz, což je pro mne prostě málo. Takže dvojku a trojku někdy zase rád, ale jedničku ne... 60% ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem se tomu snažila vyhnout, až jsem neodolala zjistit co na tom teda všichni mají. A i přesto, že se mi všechny ty hračky znají nesmírně odpudivé, tak se mi to nakonec docela i líbilo, ale něják nechápu proč z toho všichni tolik nadělají, upřímně řečeno, rychle to uteklo, nenudila jsem se, ale jsou animáky, které se mi líbí mnohem víc. Váhám kolik tomu dát, ale asi půjdu proti davu a dám jen 3* ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Na takovýhle animáč jsem čekal, konečně nějaké hračky, které mluví. John Lasseter mi splnil sen a navíc mě při tom pobavil velkou dávkou charisma. Snímek jsem viděl v anglickým podání, kde na mě udělal dojem Tom Hanks, ale také česky na dabované, to není vůbec špatný. Příběh je sepsán natolik dobře, abyste se každou minutu filmu nenudili a byli stále ve střehu, aby vám něco neuteklo. Opravdu hezky provedené. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (102)

  • Postavičky nikdy ve filmu nemrknou ve stejný čas, nýbrž vždy jedna po druhé. (HellFire)
  • Pixar nabídl namluvení postavy Buzze Billymu Crystalovi. Když později viděl hotový film, označil své odmítnutí za největší chybu své kariéry. Pixar na jeho stesk reagoval nabídkou na roli Mikea v Příšerkách s.r.o. (novoten)

Související novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Disney a Flash v kinech zakopli

Disney a Flash v kinech zakopli

19.06.2023

Strastiplná produkce Flashe by vydala na samostatnou knihu, minulý týden ale komiksový blockbuster konečně vběhl do kin a díky nadějným vyhlídkám, kdy podle některých odhadů mohl mířit až na… (více)

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Reklama

Reklama