Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (502)

boshke 

všechny recenze uživatele

Výjimka potvrzující pravidlo, že pokračování jsou horší než první díly. Dvojku Toy Story jsem si užil mnohem více než jedničku. Super zapojení nových postav (Jessie, Barbie, Prospector, Mrs. Potato Head), větší prostor pro staré známé (Slinky, Hamm, Rex, Mr. Potato Head, mimozemšťani), napínavý a zajímavý příběh. Super! 100% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Zerg: Vzdej se Buzzy Rakeťáku, zvítězil jsem! Buzz Rakeťák: Nevzdám se, zabil jsi mého otce. Zerg: Ne Buzzi, já jsem tvůj otec. Buzz Rakeťák: Néééééééé! ..... Rozhodne veľmi dobré pokračovanie vyrovnávajúce kvality predchodcu. Pútavý dej, veľmi veľa vtipných a akčných scén, nápadov je stále dosť a má to aj množstvo odkazov na filmy - Jurský park, Star Wars atď. Jednoducho paráda. ()

Reklama

consuela1 

všechny recenze uživatele

Během mého dětství se každý večer odehrával rituál ukládání všech panenek a medvídků do postýlek, podkládání hlaviček a přikrývání. V noci si totiž moje hračky povídaly jak se o ně starám a já tak pokaždé usínala s lehkou obavou, jestli v jejich hodnocení obstojím. Během filmu jsem se zastyděla se a zazpytovala svědomí. Po závěrečných titulkách jsem šla do sklepa, dvě hodiny přemisťovala krabice, ruce jsem měla špinavé od prachu, ale...moje Petruška z roku 1978 ve žlutých šatičkách háčkovaných mou babičkou sedí zase blízko mne. ()

balba 

všechny recenze uživatele

Výborná digitální pohádka.Příběh hračekje zábavný a dojemný , čemuž velice pomáhají vynikající výkonyherců , kteří hrdinům propůjčili hlasy.Samozřejmě nechybí ani spousta minivtípků, které známe z klasických disneyovek.Toy Story 2 - oceněný Zlatým glóbem.Už se těším na třetí díl , který vyjde v roce 2008. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že si animátoři z Pixaru udržují u svých děl pořád stejnou, vysoko umístěnou kvalitativní laťku. Stejně jako u prvního dílu, i zde je totiž výkladní skříní výborná animace, jež je opět podtržena skvělým příběhem. Výborná práce! „Don't worry, Woody. In just a few hours, you'll be sitting around a campfire with Andy making delicious, hot schmoes.” “Woody once risked his life to save me. I couldn't call myself his friend if I weren't willing to do the same.“ ()

Galerie (91)

Zajímavosti (42)

  • Hračka tučňáka je narážkou na maskota linuxových operačních systémů, tučňáka Tuxe. (novoten)
  • Tvorba filmu trvala devět měsíců a původně se předpokládalo, že se bude jednat o direct-to-video sequel. Jenže Disneymu se předkládaný materiál zalíbil a trval na kinodistribuci. Vedení Pixaru však nebylo s výsledkem spokojeno, a tak režisérské otěže převzal John Lasseter a uzpůsobil pokračování megahitu z roku 1995 k obrazu svému. Jednalo se na dlouhou dobu o poslední pokračování od Pixaru – studio se k tomuto kroku opětovně odhodlalo až po 12 letech v případě druhého filmu série Auta. (Dlee)

Reklama

Reklama