Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andy odjíždí na kovbojský tábor a chce si s sebou vzít Woodyho. Nedopatřením mu odtrhne ruku a Woody musí zůstat doma. A tehdy začíná další dobrodružství, které s Woodym prožijí i ostatní Andyho hračky. Woodyho totiž ukradne sběratel hraček Al McWhiggin, který ho chce prodat do muzea hraček. Něco takového ale ostatní Andyho hračky nechtějí dopustit a pronásledují ho až na letiště. Na cestě zažijí spousty dobrodružných a vzrušujících okamžiků při překonávání překážek. Podaří se jim zachránit Woodyho včas? (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (502)

consuela1 

všechny recenze uživatele

Během mého dětství se každý večer odehrával rituál ukládání všech panenek a medvídků do postýlek, podkládání hlaviček a přikrývání. V noci si totiž moje hračky povídaly jak se o ně starám a já tak pokaždé usínala s lehkou obavou, jestli v jejich hodnocení obstojím. Během filmu jsem se zastyděla se a zazpytovala svědomí. Po závěrečných titulkách jsem šla do sklepa, dvě hodiny přemisťovala krabice, ruce jsem měla špinavé od prachu, ale...moje Petruška z roku 1978 ve žlutých šatičkách háčkovaných mou babičkou sedí zase blízko mne. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pokračování veleúspěšného animáku neztratilo na své kvalitě, eleganci a dokonalosti ani gram a já jsem se opět dost solidně bavil. Příběhem si jsou jednička s dvojkou hodně podobné, co se záchrany kamaráda týče. Moc se mi líbily odkazy na různé jiné skvělé snímky viz Jurský park či Geriho hra. Film je zase doplněn skvělou hudbou, vtipnými hláškami a Rex opět perlil. A dát na konec "nepovedené scény" byl opravdu chytrý tah. Zkrátka pokračování, které je pořád stejně vtipné a skvělé. ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Stejně vtipné a super jako jednička. No... i když možná děj za jedničkou trošku pokulhává, ale bavila jsem se moc. Akorát teda, je to hrozný nervák. "Jupí, jsou zachráněni, o ne. Dveře se zavřely. Jupíí už se dostali ven.. Ou ne. Auto už je pryč.." a tak dále a tak dále :D Bylo to už i u jedničky a v té dvojce mě to už začalo vyčerpávat :D A nepovedené scény na konci byly výborné. Skvělý nápad. 5* ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma bavila viac, pretože v nej lepšie fungovalo kúzlo oživlých hračiek. Dvojka mi príde, ako keby bola viac cielená na rodičov, aby sa ani oni v kine nenudili (odkazy na dospelácke filmy, ktoré deti ťažko poberú). Zároveň celá tá dejová linka ohľadne Zlatokopa a jeho party ma nudila. Čo najviac chválim je fakt, že dvojka zavítala do najlogickejšieho miesta, teda do hračkárstva. Tam to sršalo nápadmi (Barbie party a podobne). Nebolo to špatné, stále obstojné v porovnaní s konkurenciou, ale všetko to mestské dobrodružstvo zabilo čaro pôvodnej detskej izby. Stal sa z toho ľahko zameniteľný animák. Do príbehu ľahko zasadíte iné postavy typu zvieratá/príšerky idúce zachraňovať kamaráta zo spárov zberateľa/lovca a vyjde to narovnako. ()

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Pre mňa druhý najlepší (americký) animovaný film. Skvelý dej (silný-emotívny-vtipný) dobré tempo (zápletky sú na úrovni) postavičky sú roztomilé a úžasné (rôzne hračky si získajú obecenstvo) a podmanivá hudba si z vás urobí úlovok (Oscar za pieseň je len tomu dôkazom). Animované kráľovstvo hračiek si opäť našlo svoju cestu k nám-divákom a my sme mu za to vďační, že nás svojim posolstvom pokorilo. Toy Story ako trilógia je sám o sebe už animovaný kult. Vďaka prístupu, ktorý bol vydretý pre obecenstvo, nie pre peniaze. To robí z tejto animovanej série poklad, a to nie len pre ratolestí...95% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (42)

  • Pizza auto, ve kterém se Buzz a jeho kamarádi vydávají sledovat Woodyho, jste mohli vidět i v jedničce. (jonyyy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. listopadu 1999 v Los Angeles. (Varan)
  • Už od prvního dílu je nám známo, že Woody má na jedné ze svých bot napsáno jméno Andy, což je jméno jeho majitele. Avšak ve druhém díle, když je Woody opravován, je toto jméno přetřeno barvou. Všimněte si, jak je toto jméno napsané. Je totiž očividně u špičky boty a pokračuje dolů k patě. V jedné z dalších dojemných scén, kdy Woody barvu seškrabuje, je ale jméno obráceně a áčko je očividně u paty a zbytek jména pokračuje ke špičce. (TheSlezy)

Reklama

Reklama