Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Scott Turner je puntičkář, který miluje pořádek a dokonalý řád. Má před sebou ještě tři dny na místním policejním oddělení, než se odstěhuje za novou prací do jiného města. Jeho nástupce ho považuje za podivína, který se neumí uvolnit. Překvapí ho proto, že se Turner přátelí s bezdomovcem Amosem, který má obrovského slintajícího psa jménem Hooch. Amos je v noci zavražděn. Když se o tom Scott dozví, požádá svého šéfa, aby mu dovolil vypátrat jeho vraha. Jeho život se obrátí naruby, když s ním začne bydlet slintající Hooch. Každý jejich společný den je testem, který prověřuje vztah této značně nesourodé dvojice. Postupně ale Scott zjišťuje, že spolužití s velkým psem není až taková hrůza, a díky jeho pomoci při pátrání po nebezpečných pachatelích se z nich nakonec stávají kamarádi. (TV Nova)

(více)

Recenze (77)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zboznujem psov a aj Hanksa mam celkom rad, ale tato komedia za vela nestoji asi ako vacsina rannych Hanksoviek.. Vtipov je dost malo a tych vydarenych este menej. Vlastne som sa ani raz nezasmial, takze to nestoji ani za jedno pozretie. Detektivna zapletka je tiez strasne jednoducha a aspon trochu zaujimava romanticka linia je az prilis upozadena. Ked uz mate chut na buddy movie komediu polda-pes, tak si radsej pustite film K-9 alebo nejaky diel Columba v ktorom sa objavi jeho pes ;-). 4/10. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemná krimi komedie s mladým Tomem Hanksem, který je zárukou, že půjde o slušnou zábavu. Jen mě trochu překvapila velká nevyrovnanost filmu, kdy první půlka je hodně slušná komedie, zatímco druhá polovina je nefalšovaná kriminálka s jakousi akční scénou. No ale proč ne. I ten přeslazený konec se dá přežít. Slušná průměrná zábava pro sobotní odpoledne. ()

Reklama

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Osmdesátá léta to byl ráj pro policejní filmy. Ať už akční nebo komedie (třeba i s nějakým zvířetem). O to víc mě mrzí, že vzhledem k výše uvedenému, je Turner a Hooch jen čistý průměr. Prostě to ničím nevyniká a chvílemi jsem se i nudil. Navíc ten čokl byl vyloženě odporný. Nemám rád uslintané psy. Oproti takovému K-9 je to slabota. 3* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Příjemná osmdesátková oddychovka, ve které se mísí krimi s komedií a špetkou romantiky, a tomu všemu vévodí Hooch - přerostlá bordeauxská doga, která ničí a poslintá všechno v okolí. Herecké obsazení bylo sympatické a děj filmu pěkně ubíhal. Zkrátka průměrně natočený snímek vhodný na volné dopoledne, který se perfektně hodí pro celou rodinu, jelikož si tam každý člen najde něco pro sebe. ()

Chip89 

všechny recenze uživatele

Tom Hanks je opravdu mladý, ale hrát uměl i v těch letech. Film je jednoduchý s jednoduchou zápletkou a proto nemůže získat nijak vysoké hodnocení. Je to pro mě film, u kterého když doma uklízím, tak mi v pozadí může běžet v televizi, párkrát se u něj zasměji, ale musím uznat, že jsou lepší filmy, se zvířaty. Jediné na co se stále dokola ptám je jak donutí ty zvířata, aby dělali, co potřebují do scénáře. Takže svým způsobem každý film se zvířaty mě bude fascinovat. Chtěla jsem dát dvě, ale za ten závěr musím dát tři, protože většinou tyhle filmy víme od začátku jak dopadnou a tady se závěr změní. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v Pasadeně, San Pedro, Los Angeles, Pacific Grove a Moss Landing. (SONY_)

Reklama

Reklama