Reklama

Reklama

Popeye Meets William Tell

Animovaný / Komedie / Krátkometrážní / Rodinný
USA, 1940, 6 min

Obsahy(1)

V krátkém animovaném snímku se Pepek námořník potká s Williamem Tellem. Ten urazí svého krále a jako trest musí sestřelit jablko z hlavy živé osoby. Vzhledem k tomu, že Tellův syn nešťastně zemřel, musí se role terče ujmout Pepek. (ČSFD)

Recenze (4)

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Pepek potká Viléma Tella a před králem předstírá, že je jeho syn, protože toho svého si lukostřelec zastřelil. Slabší díl, který je trochu zmatený a nedává smysl. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Ja neviem, či to tvorcovia robia zámerne a každá scénka sa musí v detailoch preháňať, aby sme detičky potešili "ultra-humorom" a dospelých neunudili "mŕtvymi obrazmi". Každopádne, pre mňa to má väčšinou kontraproduktívny efekt. Keď už niečo takéto, tak do kategórie k najprívetivejším animákov pre publikum poslednej kategórie náročnosti. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pepek se potkal s Vilémem Tellem. V tom námořnickém oblečku vypadal ve středověku trošku nepatříčně. Zajímalo mě, jestli mu Vilém bude sestřelovat z hlavy jablko. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama