Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. That's What I'm Looking For - Da Brat/Jermaine Dupri/Missy Elliot [4:03] ,2. I've Got To Have It - Jermaine Dupri/Naz/Monica [3:24] ,3. What I'm Gonna Do To You - Kandi [3:50] ,4. Bounce With Me - Lil' Bow Wow/Xscape [3:23] ,5. You Can Always Go - Jagged Edge/Blaque/R.O.C. [3:38] ,6. Radio - Kurupt/R.O.C./Phats Bossi [4:26] ,7. Big Momma's Theme - Da Brat/Vita/Destiny's Child [3:14] ,8. Treated Like Her - LaTocha Scott/Chante Moore [4:34] ,9. I Like Dem - Lil' Jon/The East Side Boyz [4:35] ,10. I Want To Kiss You - Devin [3:31] ,11. Love's Not Love - Marc Nelson [3:39] ,12. Ooh Big Momma - Lil Jon/The Eastside Boyz [3:48] ,13. Get Up - Jessica [4:07] ,14. I Still Got To Have It - Jermaine Dupri/Naz/Monica [3:27] ()

castor 

všechny recenze uživatele

Někdo to rád horké, Tootsie, Zamilovaný Shakespeare, Mrs. Doubtfire – táta v sukni a Agent v sukni – hodně nevyrovnaná osa. Respektive její poslední článek a neustále se pitvořící Martin Lawrence, který se přestrojil za starou tlustou černošku. Místy předvádí humor nejhrubšího zrna, pak dojemné chvíle, kdy se hlavní hrdina sbližuje se synem své vyvolené a diváka z toho zákonitě bolí hlava. Převleková komedie komediálního břídila (a střihače prvních dvou dílů Sám doma) Gosnella!! Kina se i tak tržbami velmi slušně otřásla v základech. ()

Reklama

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[8/10] Výborny štart série, určite najlepší film z tejto trilógie a jeden z najlepších Lawrencových sóloviek. Popri Lawrencovi sa mi páčila aj Nia Long a Paul Giamatti. Humor je klasický "Lawrencovský", množstvo vtipných situácií, už len to ako Lawrence hrá túto postavu je samo o sebe zábavné a tie humorné situácie či sú už originálne alebo menej originálne alebo aj na úrovni trápnosti ma bavia, skvelá komédia. ()

franya69 

všechny recenze uživatele

Když tady čtu ten nakydanej hnůj, musím sé této ptákoviny trochu zastat. Nařehtal jsem se u toho jako blázen, oko spokojeně spočinulo na Nie long ve spodním prádle, takže o co jde? U mě to svůj účel splnilo, nenudil jsem se a jako divák byl vcelku spokojen. Jestli film byl vykrádačka, jakej byl nebo nebyl scénář, nebo jaké výkony podávali herci je mi celkem u zadele, protože tato bláznivá komedie neměla evidentně jiné ambice než diváka rozesmát a to se u mě povedlo - nejvíc asi při dvou baterkách :-) ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Nechutná do očí bijúca hovadinka všetkých hovadín.Ani sa ale nedivím,že Martin Lawrence zobral túto rolu,on bol vždy blázon a humorný herec(Bad Boys).Možno že sú 3 hviezdy priveľa,ale bavil som sa a ten koniec bol fakt dobrý.Keď to zoberiete ako zábavu,ktorá proste nemá hranice,budete sa kráľovsky baviť.Čo tí Američania ešte nevymyslia,nakrúcajú stupidity všetkých stupidít.Toto je ešte americky nechutnejšie a zvrácenejšie,ako Zamilovaný Profesor s Ediem Murphym.55% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)
  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)

Reklama

Reklama