Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malcolm Turner patří s parťákem Johnem ke špičkovým agentům CIA. Je pověřen případem zločince Lestera Vesca, který se před dvěma lety během brutální loupeže zmocnil dvou milionů dolarů a nyní uprchl z vězení. Vedení FBI předpokládá, že o penězích by mohla vědět jeho tehdejší přítelkyně Sherry, a pověří Malcolma jejím sledováním. Po odvysílání zprávy o Lesterově útěku sebrala syna Trenta a opustila byt. Agenti odjedou do malého jižanského městečka, v němž žije její jediná příbuzná, babička Hattie. Rázná žena jim zkřížila plány, protože odjela na několik dnů za nemocnou přítelkyní. Malcolm si však ví rady a rozhodne se za ni vydávat. Sotva na sebe natáhne komplikovaný převlek, objeví se u dveří Sherry. Úspěšně se s vnučkou i Trentem přivítá, poté však musí čelit řadě komplikací. Tou první je neodbytný nápadník Ben, druhou skutečnost, že je Hattie vyhlášená porodní bába, a třetí je samotná Sherry. Malcolm se totiž do ní zamiluje. Dlouho se mu daří balamutit Sherry i celé městečko, jenže pak se objeví Lester. A zároveň dorazí skutečná Hattie. Jak jen může tohle všechno Malcolm zvládnout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

tron 

všechny recenze uživatele

Mohlo to byť horšie, ale stále žiadna sláva; márne sa snažím spomínať na časy, keď sa diváci smiali inteligentným kúskom ako MÔJ BRATRANEC VINNY. Martina Lawrencea znesiem len v BAD BOYS, vo všetkom ostatnom je nesympatický a najmä nudný panák, ktorý chce byť novým akčno-komediálnym Eddiem Murphym, ale neurobil prieskum trhu a tak nevie, že nový akčno-komediálny Eddie Murphy nikoho nezaujíma. A už vôbec nie v jeho podaní. AGENT V SUKNI je fekálna bláznivá komédia s Paulom Giamattim z dôb, keď bol rád, že hrá po boku Martina Lawrencea. A jedna podobnosť s Murphym navyše: rovnako, ako ZAMILOVANÝ PROFESOR, i AGENT V SUKNI má skvelé masky a strašný scenár. Ale na rozdiel od iných mi tento film nevadí a celkom sa pri jeho sledovaní bavím. Pri rozpočte 30 miliónov snímka celosvetovo zarobila šťavnatých 173. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Malcolm Turner (Martin Lawrence) je mistr převleků, čehož nejednou využil při řešení svých zapeklitých případů. Tentokrát bude mít celou situaci mnohem složitější - musí nahradit tlustou "Big Momma", aby mohl zblízka sledovat Sherry a jejího syna. Ta se dostává pod ochranu FBI poté, co z vězení utekl její bývalý manžel... Kdysi dávno jsem měl filmy s Martinem Lawrencem docela rád (aspoň některé). Ale poslední dobou mi přijde, že klesá hlouběji a hlouběji do bahna stupidních komedií - které nejenže nejsou nikterak zábavné, ale naopak se vyžívají v trapnosti nad trapnost. Ještě víc než přítomnost Martina Lawrenceho mne mrzí i přítomnost Paula Giamattiho - toto si určitě nezaslouží. Fakt nevím co bych na filmu pochválil - snad jen to, že se o chloupek udržel na hodnocením - odpadu... ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky za dobře udělanou převlekovou komedii, i když (jak všichni okolo trefně poznamenávají) je to jen vykradení Mrs. Doubtfire obohacené o "detektivní" zápletku. "Obohacení" o lobotomizační "humor" je ale zase minimálně na mínus jednu hvězdu. A díky jedné plusové za krásnou Niu Long (kdepak je téhle divožence z Fresh Prince asi konec?) jsme na "solidních" dvou, vyhrazených pro naprosto zbytečné záležitosti. 40% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Když jsem tuto komedii viděl poprvé, tak jsem z ní byl unešen. Po téměř 6 letech jsem se k ní vrátil a stále se mi líbí a hlavně se mi potvrzuje, že tam kde je Martin Lawrence, tak to je většinou záruka příjemné zábavy. Přiznávám, že Agent v sukni je poněkud blbost a hlavně nepřináší nic nového, protože komedie o tom, jak se někdo za někoho převlíká jsme měli možnost vidět již několikrát. Ovšem u této komedie jsem se vážně bavil a tu hodinu a půl jsem ztrávil skvěle. Samozřejmně je pravda, že ke konci je to hodně slabý a hlavně závěr je velmi trapný. Martin Lawrence je prostě komik, ten dokáže pobavit. Terrence Howard ve své roli parchanta je perfektní a je hlavně cool ( např. scéna kdy si kupuje zbraň ). Dále mně potěšili dobrý hip hopový songy. Myslím, že 3 * jsou právem zasloužené a že by si tato komedie takových 50-60% zasloužila, protože je dost podceňovaná. Teď už jen doufám, že druhý díl nebude pokažený, jak to většinou u pokračování býva. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná komedie s kriminální zápletkou, které dominuje především samotný Martin Lawrence a jeho šílená Bábina, která svým humorem a osobitým stylem doslova drtí všechno a všechny okolo sebe. Komediálních prvků je zde spousta, nicméně humor působí dost lacině a místy až trochu infantilně. Scénář je rovněž velice jednoduchý, s logikou si tvůrci moc hlavu nelámali. Jako vcelku příjemná oddechovka snímek docela ujde, o žádnou velkou kvalitu se však nejedná. 5/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v lokalitách Burbank, Orange, Glendale, Beverly Hills nebo Piru. (Terva)
  • Scénárista Darryl Quarles přišel s nápadem, aby se hlavní postava jmenovala "Velká máma," protože přesně tak říkaly děti ze sousedství jeho matce. (HappySmile)
  • Natáčení s postprodukcí zabralo 5 měsíců. (HappySmile)

Reklama

Reklama