Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schopný lupič Miles Logan ukradne vzácný diamant za sedmnáct milionů dolarů, je ale zrazen šéfem bandy Deaconem, který se ho chce zmocnit sám. Po zuřivém souboji se Milesovi podaří ukrýt drahokam ve větracím potrubí rozestavěné budovy, je však zatčen a stráví dva roky ve vězení. Po propuštění zjistí, že budova nyní slouží jako policejní centrála. Po několika neúspěšných pokusech proniknout dovnitř se přestrojí za policistu a náhodou je považován za novou posilu oddělení loupeží. Je přidělen jako parťák mladému Carlsonovi a vyslán do terénu. Díky zkušenostem z oboru se mu podaří odhalit majitele obchodu s autodíly, který se pokusí fingovat krádež, a stejně úspěšně zasáhne při přepadení samoobsluhy, které spáchá jeho bývalý parťák Tulley. Úspěchy však mají nečekané důsledky. Je jmenován šéfem oddělení loupeží. Když se mu konečně podaří dostat se k potrubí, zjistí, že bylo zatopeno a voda diamant odnesla. Začne po něm pátrat, což vede k řadě nečekaných komplikací. Objeví se zrádný Deacon a Carlson náhodou zjistí, že v Milesových papírech něco nesouhlasí. Lupiči nezbude než mladému parťákovi namluvit, že je z oddělení vnitřních záležitostí. Při následné akci vzbudí i šéfovo podezření. Ten se však domnívá, že Miles pracuje pro FBI. Ačkoli se zdá, že horší už to být nemůže, záhy Miles zjistí, že opak je pravdou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence pre mňa veľmi dlhý čas bol "len" mladšou verziou Eddieho Murphyho, ale práve vďaka Modrému blesku ho predsa len vnímam očosi pozitívnejšie. Nie žeby bol tento film ohúril čímsi mimoriadnym - ale je vtipný, miestami naozaj drsný, a hlavne celkom dobre sa vynimajúci medzi ostatnými podobnými kúskami : ak už nie svojou kvalitou, tak aspoň svojskou verziou cynizmu a humoru. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Co všechno je jeden ukecanej a vynalézavej zlodějíček schopnej udělat, aby získal "svůj" ukradenej diamant? No, je toho celkem dost a jak už to ve filmech s Martinem Lawrencem bývá, tak i zde se každý jeho krok řídí dokonalou improvizací. Klasicky ne příliš dějově silná zápletka, žádný film, na nějaké delší zamyšlení; prostě "jednohubka" na pozdní sobotní noc, která sem tam vyloudí úsměv na divákových tvářích. 55%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Odhadnuteľnejšie, ako milostný život slimáka. Ale pri cirka piatej repríze postačujúca, adekvátna zábava patriaca k tomu miernejšiemu, v čom Martin Lawrence hral (viď. záchodová scéna v Agentovi v sukni, rozumieme si, hej?). Originálnu premisu (do budovy som ukryl diamant a keď ma pustili z basy, zistil som, že z budovy sa medzičasom stala policajná stanica a tak teraz musím hrať policajta, aby som sa ku klenotu dostal) dopĺňa fajn herecké obsadenie (Luke Wilson, William Forsythe, zlosyn Peter Greene). ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Špičkový Martin Lawrence. Jeho herecké výkonny jsou prostě unášejcí, jak já ten jeho humor miluju. Dodává filmu tu správnou výšku. Ve filmu ho čeká jenom a jenom smůla až tedy do konce, kdy se karta konečně obrátí. Nápad je dobrý, líbila se mi ta myšlenka a zpracování, čehož Les Mayfield docílil, jen tak dál. Film mě bavil po celou dobu a film mi utekl celkem rychle. 75%. ()

darek kartac 

všechny recenze uživatele

Komedie o loupeži DRAHÉHO DIAMANTU, KTERÝ JDE UKRÁST SKUPINKA LUPIČŮ. Bohužel je jeden moc chamtivý a zabije svého kamaráda. Druhý mu z diamantem uteče a chová ho v baráku, který se právě staví. Konkrétně ve větrákách. Když vyleze z vězení jde si pro diamant. Když přijde před budovu, málem se roztrhne. Z budovy je policejní stanice. Martin Lawrence se vydává za policistu a jde si pro diamant. V tom mu ještě stojí chamtivý podrazák. Komedie byla pro mě tím pravím před spaním. Zasmál jsem se a film je pohodový. Zamozřejmě stavěný na dementním chování policistů, a to se mě zasejc líbí. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)
  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)

Reklama

Reklama