Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schopný lupič Miles Logan ukradne vzácný diamant za sedmnáct milionů dolarů, je ale zrazen šéfem bandy Deaconem, který se ho chce zmocnit sám. Po zuřivém souboji se Milesovi podaří ukrýt drahokam ve větracím potrubí rozestavěné budovy, je však zatčen a stráví dva roky ve vězení. Po propuštění zjistí, že budova nyní slouží jako policejní centrála. Po několika neúspěšných pokusech proniknout dovnitř se přestrojí za policistu a náhodou je považován za novou posilu oddělení loupeží. Je přidělen jako parťák mladému Carlsonovi a vyslán do terénu. Díky zkušenostem z oboru se mu podaří odhalit majitele obchodu s autodíly, který se pokusí fingovat krádež, a stejně úspěšně zasáhne při přepadení samoobsluhy, které spáchá jeho bývalý parťák Tulley. Úspěchy však mají nečekané důsledky. Je jmenován šéfem oddělení loupeží. Když se mu konečně podaří dostat se k potrubí, zjistí, že bylo zatopeno a voda diamant odnesla. Začne po něm pátrat, což vede k řadě nečekaných komplikací. Objeví se zrádný Deacon a Carlson náhodou zjistí, že v Milesových papírech něco nesouhlasí. Lupiči nezbude než mladému parťákovi namluvit, že je z oddělení vnitřních záležitostí. Při následné akci vzbudí i šéfovo podezření. Ten se však domnívá, že Miles pracuje pro FBI. Ačkoli se zdá, že horší už to být nemůže, záhy Miles zjistí, že opak je pravdou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Žiadny vycibrený diamant, po objektívnej stránke to je úplne béčkový priemer, tu však hodnotím čisto subjektívne, pretože je to akčná komédia, ktorú som si išiel opakovane a v ktorej som nikdy nemal za potrebu hľadať milión nedostatkov, bavila ma a už len z dôvodu Lawrencovej účasti hodnotím vyššie, keďže na jeho zvyšné projekty po novom miléniu sa pozeralo už omnoho horšie. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Film z mnohých komédií s Martinom Lawrencom, ktorý opäť neskalme a srší jedným vtipom za druhým. Nieje to až tak dobré ako Nothing to Lose a akcia tiež neprekoná Bad Boys ale inak nepatrí do šrotu ani táto komédia. Scenár je celkom dobre vyplnený a hudba tiež ujde. Najlepšie sú scénky s Milesovým kamarátom, ktorý chce svoj podiel a tiež keď MIles učí svojho nového parťáka, ako sa správne jazdí. ()

Reklama

KalimeroI 

všechny recenze uživatele

OK, zasmál jsem se, pár scén opravdu vtipných a originálních, asi si to střádali do klobouku. Co mi ale nejde hlavou, je celková věrohodnost, já vím, že u komedií se to sledovat doslova, ale krucinál: proč se zloduch tak blbě vzdal? Celou dobu neprověří papíry u nového policajta? Proč to skončilo na mexické hranici tak na pytel? Proč je hlavní pašerák zase Francouz (jako v Mizerové..ve Francii umí tak maximálně pančovat víno). Proč sakra fórky s mastí na hemeroidy...nejsme na fakultě... Hergot...tři hvězdy dám za fór Lawrence v posledním dějství, kdy nezná barvy mexické vlajky, ke které se hlásí.... ()

LordMack 

všechny recenze uživatele

No jo, nesmíte to hodnotit tak, že to je komedie, a není v tom Will Smith, ale jinej černoch, tak tomu dáme malý hodnocení. V tomhle filmu se perfektně ukázalo to, jak dokážete vytěžit z tématu. Kriminálník, co si hraje na policajta a dostává se díky tomu do zajímavých situací, to tu bylo vyobrazeno úplně skvěle. Celková zápletka taky není špatná, a na podobnou komedii je tu super obsazení a fajnové herecké výkony. Jasný, nejsou to plný čtyři, ale zkrátka neblbněte lidi, co byste chtěli víc. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, u kterých při hodnocení zohledňuji všechny jeho složky, jako zvuk, hudbu, efekty atd....Pak jsou filmy u kterých se jenom bavím a překvapí mě jen závěrečné titulky. Vlastně spíše mě zklamou, protože zábava skončila a já budu muset hledat dál...další film, u kterého se budu tak skvěle bavit. Viva la mexico...:-) ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy jede Miles Logan (Martin Lawrence) autem se svým podřízeným a řídí, auto v plné rychlosti skočí. Když však následuje záběr na interiér vozu, za okýnkem je jasně vidět zábradlí, které dokazuje, že vozidlo je na zemi. (vyfuk)
  • Plánovalo sa pokračovanie, ale napokon nebolo natočené. (rador)

Reklama

Reklama