Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojka kamarádů ze školy, rapové duo Kid 'N Play, považuje za jedinou pořádnou zábavu House Party. A tak když rodiče odjedou, uspořádají mejdan na kterém se chtějí předvést tak, že bude střecha nadskakovat...  Americká komedie, v níž se představí rapové duo Kid 'N Play, vypravuje o kamarádech, kteří chtějí uspořádat pořádné House Party, na kterém by to rozbalili tak, že bude střecha nadskakovat. Jejich den přijde, když Playovi rodiče nejsou doma. Kidův otec však nemá pro mládence sebemenší pochopení a tvrdí, že studenti mají především povinnost učit se, nikoliv oddávat se zábavě. Kidovi tudíž nezbývá, než počkat až otec usne a pak se tajně vyplížit na mejdan, kde čeká konfrontace s rivalskými rapery, houf zbožňující dívek a další dobrodružství. V hlavních rolích Christopher Reid, Christopher Martin, Robin Harris ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nebejt těch šílenejch keců, tak bych u toho filmu asi zdechnul, ale nakonec jsem to přežil a kolikrát se i docela divil, že ten film zase až tak nejhorší není. Ani ten rap mi nevadil, protože vím, že v tý době je to ještě bavilo a nedělali to pro to, aby byly drsný a udělali si West Coast a East Coast a nezačali po sobě střílet. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že nemám rád rap, tak zřejmě nepřekvapí, že tenhle film jsem si moc neužil. Ono zde ale ani tak nejde o rap, spíše jde o to, že ten film nemá žádný pořádný děj, díky kterému by mě dokázal přikovat do křesla, abych se vůbec nenudil. Bohužel jsem se nudil více, než by bylo zřejmě žádoucí, ale opravdu mě nemohl zaujmout film o nějakých dvou raperech, kteří nosí na hlavě účes skoro jako kedlubna, přijdou ze školy domů, jdou na párty, jeden skončí ve vězení, další za něj zaplatí kauci a všichni spokojeně odejdou domů. Do toho jeden párek nudících se policajtů, kteří rádi prudí kolemjdoucí slušné občany, partička tří chuligánů, jeden svérázný otec, který má se svým synáčkem jen samé trápení ("Proč já jsem si jen bral tu bílou čubku."), jeden DJ a dvě sympatické holky. Neříkám, že celý film byl nudný, prostě jen hlavní aktéři mě nedokázali nikterak zaujmout a nejvíce v tomto filmu dokázal pobavit asi onen svérázný otec, který měl pár dobrých hlášek, obzvláště když mluvil o účesu svého syna, nebo když svého syna ztrestal po návratu z párty. Ale celkově film vnímám jako velice nevýrazný, kdy samozřejmě svou roli může hrát i stáří filmu, přece jen 20 let může být pro komedii docela dlouhá doba. Není to zkrátka vynikající film, ale ani to není žádný propadák, vidím to jako normální průměr a uděluji tři hvězdy. ()

Reklama

macherano 

všechny recenze uživatele

najprv chcem podotknut ze illy si pomylil film ktory komentuje s touto dvojkou to bola Extra trieda ktoru komentoval ale to sa stava lebo sa to da pomylit jednoducho. Skratka cakal som nieco a ono to neprislo ja ich mam rad tychto dvoch typkov ale tetno film ani zdaleka nebol taky dobry ako spominana Extra trieda a musim povedat ze vobec to nie je starnutim filmu ale kvalitou v kazdom case. rapove akcie vyborne ,stary foter vyborny, len ten dej som cakal lepsi a Martin Lawrence to si za klobuk nedaaa uplne bol vygumovany pate kolo u vozu absolutne bez vtipu dnes je z neho vyborny komik ale vtedy v tomto filme to bolo strasne. Pozrite si Extra triedu film super dabing super neni co vytknut toto je len slaba nahrada.. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

V USA kult, u nás takmer neznáma hip hopová komédia. Dopredu hovorím, že nemám tento druh filmov rád a moc humoru tam teda nebolo, zato ten party rap ešte znel jak v osemdesiatych rokoch, a oldschool, ten ja vždy rád docením. http://www.youtube.com/watch?v=m77YDJZEBrc Oddychové, hlúpe, pohodové. Asi o pol triedy zábavnejšie ako prvý Piatok (Preto tá tretia hviezda). "Vyzeráte podozrivo. Vyzeráte ako černoch..." ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Černošská komedie, ve který vystupuje nějaký rapový duo a hraje v tom Martin Lawrence? Abych pravdu řek, tak jsem čekal totální sračku. Pustil jsem si to jako kulisu při jiný činnosti a sledoval jsem to jen tak jednim okem. Nakonec to zase až tak strašný nebylo a občas jsem se i něčemu zasmál. Bohužel těch trapnejch pokusů o vtip je ve filmu celkem hodně a taky se tam dost často vyskytuje můj "oblíbenec" Martin Lawrence. Možná jsem proti němu zaujatej, ale tady mi připadal úplně tragickej. Jinak si myslim, že tady dost čerpali inspiraci tvůrci filmu Nevyhrožuj. Nejlepší z celýho filmu byl asi fotr hlavní postavy. 45% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama