Reklama

Reklama

Nadávejte až po setmění

  • USA Talkin' Dirty After Dark (více)

Obsahy(1)

Americký komik Martin Lawrence v hlavní roli, ale s ním i celá řada dalších komediálních herců nás zavádějí do nočního klubu v Los Angeles, kde smíme nahlédnout do zákulisí všeho, co se tu v průběhu jedné noci odehraje. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Dráždivé rozhovory po zotmení" je zábavný nízkorozpočtový film o komediálnom klube s názvom Dukie's v hlavnej úlohe s Martinom Lawrencom. Najzábavnejšie časti tohto filmu boli stand-up vystúpenia. Film nie je obzvlášť dobre napísaný alebo dokonca zahraný napriek tomu je, ale zábavný. Cítim sa previnilo, že sa mi to tak páčilo. 6/10 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná černošská americká komedie o jednom losangelském klubu a o lidech, kteří se kolem něj nějakým způsobem motají. Občas to bylo docela vtipné (hlavně scény s namakaným černochem, který si říkal Big), občas méně vtipné, ale docela to ušlo a ani to příliš nenudilo. Martin Lawrence mi byl ve většině jeho filmů velice nesympatický, ale v tomto filmu mi zase až tak nevadil a docela mu ta jeho role kabaretního baviče seděla. A co se týče samotného námětu a děje filmu, tak ten je určitě zajímavý a nabízí nám možnost podívat se, jak by to mohlo vypadat v takovém klubu pro černošské obyvatele. A že je to exkurze opravdu zajímavá, tím si můžete být jisti. Prostě očekával jsem nějaký nudný nezajímavý film, který mne nepobaví, ale dostal jsem stravitelnou komedii, která má něco do sebe a pokud by byla ještě trochu dotažená a ještě se na tom nápadu trochu zapracovalo, tak to mohla být luxusní a vtipná záležitost. Takhle je z toho jen občas zábavný film s několika hluchými místy, který rozhodně nemohu ocenit nějakým nadprůměrným hodnocením. Ale určitě to za podívání stojí už jen díky tomu zajímavému nápadu natočit film z prostředí komediálního klubu. Za sebe tedy uděluji tři hvězdičky. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama