Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Astrofyzik, držitel Nobelovy ceny doktor Austin Shepard (Peter Fonda) dojde k vědeckému závěru, že zakrátko exploduje Slunce a stane supernovou, která za sedm dní zničí Zemi. Zatímco tým vědců hledá spásnou záchranu a snaží se přijít na to, jak apokalypsu odvrátit, svět se již stal neovladatelným točícím se peklem. Na všech kontinentech se začínají odehrávat nevysvětlitelné události… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Vědma 

všechny recenze uživatele

Slunce je fér, to nezaspí a hřeje pláže, vysvitne včas a neslíbí, co nedokáže..., Nesnáším, když se do katastrofáků zbytečně pletou uprchlí vrazi a takovéto záležitosti. Bylo to zbytečně zdlouhavé, kdyby se to scvrklo do jednoho dílu, tak snad. A taky nechápu na co lidstvo tak nutně potřebovalo postavu, kterou hrál Luke Perry, připadalo mi, že je naprosto k ničemu, snad kvůli hezkým hnědým očím. Peter Fonda měl fakt pech, ale zase pěknou smrt. ()

wopi odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli scénárista vychodil více než tři třídy ZŠ, tak je to jeho totální ostuda. Stačilo by se jen PODÍVAT, co vlastně obnáší slovo "supernova". Ze Slunce by nevznikla ani "nova" (to je astronomický termín, nikoli TV kanál), natož pak supernova. A i při pouhé té nově (což je o HOOODNĚ menší výbuch) by zmizela celá Sluneční soustava i s (ne)planetou Plutem. Řešit, zdali se rozpustí ledovce, je prostě tak nesmírně blbé, že to nejde brát ani s přivřenýma očima. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Hovadina na ntou. Ale uvidim, co nám přinese druhý díl:-)...UPDATE: Bohužel, druhý díl byl snad ještě horší než ten první. Herecké výkony, zápletka, nelogičnost děje, scénář. Snad jen efekty na béčko ušly, i když grafické ztvárnění Slunce jsem viděl lepší třeba ve Stargate SG1, nebo Star Treku... Jedna jediná hvězda za sympatáka - šíleného vraha:-), jinak blbost se vším všudy... ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

To strašně miluji, když se na hlavní osu příběhu nabalují další a další blbiny, jen aby to bylo delší. Už tak pomalý děj je tím ještě pomalejší, nuda je tak tři krát větší. Pár efektů zde je, ale hodně slabých. Více se kecá a dost zbytečně. Ani nevím, jak jsem ten čas děsné nudy překlepal. Cole byl tedy sympaťák, to jo. ()

Helgard odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle měl být katastrofický film ale byl katastrofální...Vydržím fyzikální přehmaty a nesmyslné rutiny policie a tajných služeb....zakousnul bych i tu sebevraždu toho vědce, byť je to nesmysl, ale co skutečně donutilo můj prst na ovladači přepnout na jiný kanál, byla nehoda osamělého náklaďáku "osamnělého" :-))) převážejícího muže odsouzeného k trestu smrti poté, co do něho narazil pták velikosti Raroha či menšího káněte.....Tak hoši, jestli tady někdo kritizuje sovětské hrdinné filmy z druhé světové války, jako přehnané, tak to nemohl vidět tuhle nehoráznost. O pádu vrtulníku se bavit nebudu...Hrůza - ztráta času. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama