Reklama

Reklama

Čistá rasa

  • USA Pure Race

Obsahy(1)

Film s anti-fašistickou tématikou. Tony Andersen a Karl Fields, běloch a černoch jsou z jedné university. V Tonym je zakořeněná obava z černochů a právě s Karlem má jet na dlouhou cestu přes Státy. Chtějí si zkrátit cestu vedlejšími silnicemi a píchnou kolo. Malý problém je, že nemají hever. Najdou nejbližší usedlost a požádají o hever. Místo heveru najdou Artana a jeho freedom fighters. Silně vyzbrojenou skupinu místních nacistů, kteří na ně uspořádají lov na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

tahit 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Tak pro tento film nejsem asi ta správná cílová skupina. Prvních třicet minut děsná blbost, následně po dalších dvaceti minutách jsem to přerušil a více se nikdy nehodlám k tomu vracet. Příšerný kočkopes, kde logika kulhá na obě nohy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Od Čistý rasy jsem hned od uvodních pár minut věděl jaké to bude. Ten film je dost levnej, ale není levnej jako že je blbej, rozhodně má myšlenku a je tu vidět snaha. Ale Hlavní postava bělocha mi přišla tak neúměrně nesympatická že bych blil(a to že se změní v Ramba byla pěkná blbost). Ale když opominu tyhle drobnosti(jako třeba i kameru) tak dostanu celkem příjemné akční drama o nesnášenlivosti. Sympatický malý film.(BTW csfd zase banda přechytralejch popkorňáků IMDB:72%:-)) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To je teda slaby film, cakal som lepsie spracovany film na temu neonacistov. Vsetko vo filme bolo nejake divne a nejake umele, akoby nejaka hlupa telenovela. Film bez napatia a dost ma aj nudil. Aj ten samotny lov na cernocha a jeho kamosa bol trapny ako aj samotni neonacisti. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zajímavě zábavné "céčko". Vypnout mozek, nečekat drahou kvalitku s dobrými a známými herci/čkami a nechat si filmem ubrat 115 minut života. Pak to ujde. Dobrý průměr průměrného na večerní uspání. ()

monty.cl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je taková neslaná nemastná pecka, první půlka nestojí prakticky za nic, trošku to začne bejt zajímavý tak od druhý půlky, ale že by to byl kdovíjakej spektákl, to teda není...spousta špatných hereckých výkonů a nesmyslů ve scénáři a k tomu na dvd naprosto otřesná kvalita jak zvuku tak obrazu...50% ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Námet a myšlienka nemusí byť zlá, ale toto bolo proste veľmi zle zrealizované, veľmi lacné a nudné. Bez napätia, bez emócií, proste bez ničoho. Z 2* dávam jednu za film a jednu za to, že som ho dokázal dopozerať až do konca. ()

Reklama

Reklama