Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikdo nerozumí romantice lépe než Mary Fiore. Díky této vlastnosti se stala nejlepší plánovačkou svateb v San Franciscu. Pravě když může oslavovat svůj nejnovější triumf - svatbu internetové magnátky Fren Donolly, zachrání ji nádherný doktor Steve Edison před řítící se popelnicí. Mary s ním zažije nejhezčí večer svého života a má konečne důvod věřit na lásku. Ale dvakrát měř, jednou řež! Maryin život se otočí vzhůru nohama, když zjistí, že Steve je budoucí ženich Fran Donolly a Mary má připravovat jejich svatbu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (154)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Pri slovnom spojení romantická komédia si je možné predstaviť veličo a aj tak na tri pokusy trefíte 60 percent zápletky. Dobré čo? Nuž, Svadby podľa Mary som zobral ako čiste oddychovú záležitosť a v tomto zmysle sa nijako vážnejšie neprehrešili voči mojich očakávaniam - v dobrom, ale ani v zlom. Scenár bol pomerne plochý a najlepší nápad je zhrnutý v sekcii Obsah. Jednotlivé repliky sú - zvlášť v prípade postavy, ktorú hrá McCaunaghey - na pováženú a vyústenie je trochu nedotiahnuté. Pomerne rutinérska práca je narušená až výkonom Jennifer Lopez, ktorá sa mi ako Mary celkom pozdávala a zanechala vcelku slušný dojem. Z môjho pohľadu jej Shankman môže dakovať, že nespadol do pásma podpriemerného hodnotenia. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další z řady filmů, u kterých jsem byl překvapen, že i přes jeho hloupost mi nečinilo žádný problém se na něj dívat. Úvodní svatba je brána s příjemným nadhledem a určuje rytmus i zbytku filmu. Jenže tím hlavním problémem je tzv. "syndrom romantických filmů". Ať se zdá celá zápletka jakkoli neokoukaná, příběh se odehrává stejně, jako v hromadě dalších snímků a to bez jediné inovace. Navíc hlavní hrdina mi byl krajně nesympatický a jeho chování považuji za odporné, i když nikdy nevíte co všechno se může stát. Jennifer Lopez hraje přesně tak jak si to celý snímek zasluhuje, přičemž se jí i přes to daří udržet divákovu pozornost a s vypětím všech se stává hlavním tahounem příběhu. Šedý průměr, který už díky své vyčpělosti přestává být zábavným. [TOP 19/6 37%] ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dlouho snobská, často afektovaná pakárna. JLo více dbala na nanesení lesku na rty před každou klapkou, než na svůj výkon, McConaughey se zase pohyboval na opačném konci červí díry, než jsou jeho role z posledních let. Kdyby tu náplň botek od Gucciho na začátku zválcovala ta z kopce řítící se popelnice, byl by klid a možná by si primář dětského oddělení uvědomil, že nejlepší partií bude dolézavý Massimo. Koneckonců, s kým jiným by si tak hezky zacvičil ve fitness centru.. ()

Idego 

všechny recenze uživatele

K tomuto veledílu světové kinematografie jsem se dostal stejně jako k ostatním romantickým komediím podobného rázu, tedy když jsem večeřel, matka se na to v kuchyni dívala. Je to tradiční scénář - neviděl jsem víc než 20 minut a už v prvních vteřinách jsem byl schopen určit, jak to dopadne. Blbka je nešťastná a zamiluje se do prince. Princ má ale jinou blbku a první blbka je z toho smutná. Chvíli prince opruzuje a ten si pak uvědomí, že druhá blbka je opravdu blbá a že první blbka je úžasná osoba, zamiluje se do ní, druhou blbku opustí, vezme si první blbku a všichni jsou šťastní... Do toho pár opravdu velice trapných vtípků a seriálová hudba a voilà - máme dalšího zástupce typické americké romantické komedie pro široké publikum. Další z filmů, které mi hýbou žlučí a nutí mě zoufale vykřikovat: "PROČ? Proč jsou lidé schopni dívat se na podobné kraviny?"... ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Kam idete?" - "Príroda volá." - "Tak zavolá neskôr." Vďaka pohodovej réžii a nenáročnému scenáru celkom vydarený film. Aj keď robený na efekt dojať romantickou zápletkou a zaujať nezdravo atraktívne dokonalými hereckými predstaviteľmi titulných úloh (z vedľajších rád vykukuje Charles Kimbrough alias Jim Dial z "Murphy Brownovej"). Zápletka o „tvorkyni svadieb“, čo sama potrebuje lásku, je originálna. Trocha. Lopezová a McConaughey však zasa o ničom. A režisér na tom nie je lepšie. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Matthew McConaughey v jedné scéně tančí tango. Aby tanec zvládl, musel trénovat dva měsíce. (blackrain)
  • Při tanečním čísle v parku zní píseň The Closer You Are od Jule Styne. (blackrain)
  • Franina matka, ktorú stvárnila herečka Joanna Gleason, spieva veľmi zle a Fran (Bridgette Wilson-Sampras) ju opakovane žiada, aby nespievala. V skutočnosti Gelason spieva výborne, čo dokázala aj v niekoľkých broadwayských muzikálov. (ti88na)

Reklama

Reklama