Reklama

Reklama

Pod kontrolou

  • Česko Pod dohledem (více)
Trailer 1

Extrémně nebezpeční masoví vrazi projíždí krajinou a mezi lidmi se šíří strach. Policie je bezradná, dokud maskované vrahy při jedné akci náhodou nezahlédne trojice očitých svědků – starší policista, osmiletá holčička a mladá žena závislá na drogách. Na jejich výslechy pod dohledem kamer jsou povoláni dva speciální agenti FBI. Původně rutinní práce se brzy změní v tajemnou hru, kterou mezi sebou svědci a agenti hrají. Nikdo zde totiž nemluví pravdu. Originální příběh s nečekaným zvratem natočila režisérka Jennifer Lynchová, dcera významného režiséra Davida Lynche. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (157)

Dale 

všechny recenze uživatele

Takú zlátaninu dokáže napísať kdejaký amatérsky scenárista, dokonca na rozdiel od iných som tu nebadal nejakú atmosféru. Stále sa niekto zbytočne vykecáva a keď príde na akciu, tak je odfláknutá. Prekvapujúce rozuzlenie sa nekoná, po 20 minútach viete, koľká bije, len tajne dúfate, že to predsa bude mať zaujímavejšie vyústenie. Koniec bol bez logiky, čo vás po tom priebehu ani veľmi neprekvapí. Dcérenka sa moc nepotatila. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda. Nejdřív se to děsně pomalu rozjíždí, pak přijedou dva agenti FBI a vyptávají se svědků jak to celé proběhlo a opět se to potácí v kecací nudě. V poslední čtvrtině se dozvíte kdo to vlastně udělal (fakt překvápko teda) a nastupuje další zmatená nuda. Konec je už jen další znuděný hřebík do rakve této trapné imitace Fincherova Zodiaca. Myslím si, že kdyby to neprodukoval sám David Lynch, nikdo by o to zřejmě nestál a nedával tak vysoké hodnocení. ()

Reklama

Dubro 

všechny recenze uživatele

Akonáhle som zistil, že v úvode filmu sa na mňa zubí Michael Ironside, začal som tušiť, že táto krimihororthrillerdráma do červeného nepôjde a následné prehrávanie všetkých zúčastnených, okrem malej Ryan Simpkins, ma v tom tušení súvislostí len utvrdilo. Aj keď to celé spočiatku vyzeralo ako U sprostých na dvore, po chvíli sa príbeh slušne rozbehol, no vďaka prehrávačom a mizernému talentu zbytku filmového štábu, potrebné otáčky nedosiahol a moju obľúbenú tému o psychopatických maniakoch, dementných policajtoch, feťákoch a iných podobných občanoch, som si nevychutnal. Trištvrte na tri plus dvadsaťpäť minút, ktorých bolo naozaj slušných. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Vysoko nadpriemerne viac nez dve tretiny filmu, v ktorych je skvelym sposobom budovana atmosfera, su bohuzial v mojich ociach podkopane prehnanou pointou, ktora sice film nedegraduje niekam uplne dole, avsak stale na mna posobi ako past na oko. Kazdopadne, ta hodina a pol urcite stoji za obetovanie, pretoze film to je naozaj viac nez dobry. 3,5/5* ()

ApsidalTill 

všechny recenze uživatele

Surveillance, možno na prvý pohľad klasický triler s šokovým momentom na konci ale to len do zistenia, že sa jedná o tretí snímok režisérky menom Jennifer Chambers Lynch. Takže to máme hneď iný uhol pohľadu že?! Ako dcéra slávneho tvorcu a producenta nadčasových diel, Davida Lyncha sa postarala za dozoru svojho otca o zaujímavé spojenie konvenčných príbehov, kde ale snímok je klasickou záležitosťou len 30 minút a potom, nastupuje talent kolujúc v krvi Lynchovcov. Je to brutálne bizarné, plné humoru ktorý zároveň strieda smútok a hnus. Je to proste Lynch v nežnom podaní a ja si až teraz fackujem, že som to videl len včera. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Podle Jennifer Chambers Lynch měl být film původně o čarodějkách. (TomikZlesa)
  • Postavu Sama Hallawaye měl původně hrát Billy Burke, několik dní před natáčením však odřekl, a proto ho nahradil rodinný přítel Lynchových, Bill Pullman. (TomikZlesa)
  • Jennifer Lynch za tento film, jako první žena, získala ocenění "Nejlepší režisér" na New York City Horror Festival a Ryan Simpkins získala ocenění "Nejlepší herečka". (TomikZlesa)

Reklama

Reklama