Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je léto a pro nedočkavou skupinu puberťáků je čas pro turnaj plážové odbíjené. Aby vyhráli, přísahali si, že nebude žádné poflakování ani sex. Ale když jsou v centru dění, svádějí se sluncem, mořem a milostnými příležitostmi těžký boj. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Televizni nemecka teenage komedie? Byl jsem pripraven na ledacos, ale byl jsem skutecne prekvapen ... prijemne. Absence fekalniho humoru me prekvapila - ten se tu temer vubec nevyskytuje, ovsem nutno rici, ze v nekterych pasazich filmu se humor at uz jakykoliv nevyskytuje vubec. Naleznete tu take typicke neduhy nemeckych teenage komedii, mezi nez se radi prilis velke mnozstvi postav s ucelem moznosti rozehrat co nejvice vtipnych situaci (naruzivy par / playboy, ktery drzi nuceny sexualni pust / homosexual / nesmely kluk, ktery nevi, jak vyznat lasku / mistni outsider, ktery svadi divku, ktera ma doma pritele, ktery "necekane" prijede atd. atd.), coz ma ovsem za nasledek odsouvani nekterych postav az prilis do pozadi a vyusteni jejich vztahu az nakonec shrnout tesne pred titulkama. Dale jsou tu vykradacky vtipu z americkych teenage komedii (je zde napr. naprosta kopie vtipu ze Scary Movie 1, kdy se homosexual pta, jestli ve svem tricku vypada jako teplous). Z dosavadnich vet asi nelze vycist, proc jsem filmu dal tri hvezdy, coz hned vysvetlim. Film (az na minimum chvilek) nezabreda do trapnosti, herci jsou dobre vybrani a zadny z nich vam film vylozene neznechuti a ikdyz si na toto dilko za par dni ani nevzpomenete, cas u nej prijemne plyne a presne se hodi k letu, jako nezavazne odreagovani pri prilisnych vedrech. A co vice si od nemecke televizni komedie prat. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Netvrdim, ze to je nejak uzasnej film, ale na to, ze to je nemecky, tak to je docela povedeny. Herce sem sice neznal ani jednoho, ale vsichni predvedli takovej prijemnej neprehravajici prumer. Pribeh je docela o nicem (parta deti ceka na turnaj ve volejbalu), ale je docela prijemne natocenej, takze nenudi a parkrat sem se i zasmal, kdyz vsichni resily svoji prisahu, ze to nebudou spolu delat, dokud turnaj neskonci. Samozrejme, ze ke konci se to vsechno zvrhne. Je to takova prumerna a prijemna letni komedie. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to mohlo být lepší, tahle komedie je dost triviální a nefunguje zrovna v těch místech kde by měla. Celý děj se točí kolem odbíjené (samozřejmě víme, že o to tu jde až v druhé řadě), která je tak zoufale natočená, až to dohání k slzám. Zajímavé je, že tvůrci nezvolili rychlý střih, ale tak nějak divně zabrali toho kdo obdíjí, a pak pomalu dalšího, přičemž je téměř jasné, že míč přihrává nedaleko stojící osoba. Jenže je třeba si uvědomit, že tohle je německá teen komedie, tentokrát sice mnohem umírněnější ve vulgaritách, ale přesto ne zrovna povedená. Úroveň humoru můžeme přirovnat k Účastníkům zájezdu, kterým se Líbání zakázáno podobá v mnoha ohledech, na druhou stranu nutno poznamenat, že funguje podstatně lépe. Přiznávám, že ze začátku jsem nebyl zrovna na větvy, fádní obřízka, trapné vtípky, ale kolem středu se začala rýsovat "klasická" romantická komedie, které škodí zejména přemíra neoriginality. Plytký děj v jistém ohledu elimineje většinu naprostých debilit a stane se lépe sledovatelným v druhé části, kdy přijíždí neskutečně otravný přítel hlavní hrdinky. Jsou tu zajímavé žertíky s maskotem, notýskem a najde se i pár opravdu povedených kousků (a ten pár myslím doslovně). Líbání zakázáno navíc dokazuje, že téměř všude krom naší republiky vypadá televizní film opravdu dobře - možná i lépe než většina výtvorů naší kinematografie. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +konečně bez vulgarit, zajímavé postavy, sympatičtí herci, pěkné prostředí, občas zazní parádní hudební doprovod -občas mohlo být i vtipnější, klidně bych si poslechl více hudby/// Tak takový zájezd s takovu partou bych bral taky. Velice mírná, ale taky velice pěkná Teenagerská komedie, která je vlastně více romantická než-li vtipná. Hodně mě ale zaujali jednotlivé postavy a jejich vzájemné vztahy, to jsem nemohl odlézt od televize, jak jsem byl zvědavej co kdo komu řekne. V porovnání například s českým filmem Panic je nanic se jedná o mnohem lepší film. A když si vybavím ty velice pohledné kočky, tak určitě mohu doporučit, víc asi netřeba dodávat/// Celkem 86%/// ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Vážně zábavný a hezky natočený německý teenager film...když si vzpomenu na oranžového pštrosa-maskota, jak nakopl toho blbečka a pak s hlavou klimbající sem a tam utíkal přes celý tábor...nemůžu jinak. Plus ta naprosto maximálně sexy černovlasá volejbalistka co pořád sváděla hlavního hrdinu. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama