Reklama

Reklama

Slonisko a Medvídek Pú

  • USA Pooh's Heffalump Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když jsou obyvatelé Stokorcového lesa jednoho rána probuzeni troubením, které nemůže mít na svědomí nikdo jiný než obávané Slonisko, vydávají se společně nebezpečnou stvůru polapit. Klokánek je však svými kamarády považován za příliš malého na to, aby mohl na dobrodružství vyrazit s nimi, proto se rozhodne pátrat na vlastní pěst - a s mnohem větším úspěchem. Když se setká s malým a hravým Sloniskem Fufíkem, brzy pochopí, že tato zvířátka se ani zdaleka nepodobají příšerám ze strašidelných povídaček, které o nich slyšel, a že se Klokánkových přátel bojí přinejmenším stejně tak jako obyvatelé Stokorcového lesa "hrůzných" Slonisek. Klokánek a Fufík se rychle stanou dobrými přáteli a společnými silami začínají rozptylovat zbytečné obavy svých kamarádů a rodin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1041. hodnocený film: Milý příběh se známými filmovými postavičkami z mého dětství. Medvídka Pú jsem měl vždycky rád, ale už se s novou dobou vytrácí jeho kouzlo. Převedení animovaných zvířátek na plátna kin a ještě občasná nevhodnost příběhu, dělají ze žlutého medvěda a jeho přátel jen průměrnou zábavu pro dítě.3* jsou maximem, protože nahánět strach malému dítěti Sloniskem, které je vlastně mírumilovné slůně, je hodně pod úroveň. 3* ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Dokonalá pohádka. Kdybych měla děti, tak tohle bych jim bez obav pustila. Skutečně je to velmi dětské .. jak se říká v angličtině "family - friendly". Příběh se mi taky líbil, dokonce jsem se tomu i zasmála (i když pravda je, že jsem se trochu pobavila na úkor té roztomilé dětinskosti.. ale co už :)).. No ale maminy a dětičky, tohle je skvostná pohádka přesně pro vás :) ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je sice legendární animovaná postava, ale mě se tak nelíbí, jak je uctívaná. Navíc tohle není ten klasický Medvídek Pú, kterého známe z filmu natočeného roku 1977 v produkci Walta Disneyho, MEDVÍDEK PÚ: NEJLEPŠÍ DOBRODRUŽSTVÍ. Přesto je to poklidná podívaná pro děti s krásnou animací, kde se malý klokánek rozhodne najít obávané monstrum Slonisko. [1325. hodnocení, 42. komentář, 72%] ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě jsem byl na Slonisku a Medvídkovi Pú s mladším bráškou, který byl z filmu vážně v sedmém nebi. Až tak veliké nadšení jsem tedy nesdílel, ale tenhle film mi připomněl krásné vzpomínky na klasické animované Disneyho filmy, a krom vysloveně dětského příběhu nemám důvod jít pod 5. A stejně pod ně nepůjdu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Podle mě byl Pú vždycky kravina. Ovšem, když jsem viděl tenhle film, na kterém jsme byli v kině jen kvůli mladší sestře, docela jsem změknul. Opravdu jen docela. A když jsem ten film nedávno viděl na DVD, zjistil jsem že mě to dojímá i teď. Klasická animace, postavy jsou takové, jak je známe, příběh je zábavný, dojemný i napínavý. Z postav tady nechybí vážně nikdo. A ten Fufíkův dabing zbožňuju, nevím proč... 70%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Tento film je první v sérii medvídka Pú, kde Pú působí také jako vypravěč. (HappySmile)
  • Poprvé, co klokánek Rú hraje významnější roli. (HappySmile)
  • Film měl jít původně rovnou na video, nakonec se studio rozhodlo uvolnit ho i do kin. (HappySmile)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama