Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tracy (Cate Blanchett) usilovně zápasí se svými problémy. Když se jí podaří zprovoznit vlastní internetovou kavárnu, vypadá to, že má částečně vyhráno. To ale ještě netuší, že bude brzy v ohrožení života. Ale vrací se zpět její noční můra v podobě bývalého přítele pašeráka drog. (Magic Box)

Recenze (31)

ethos 

všechny recenze uživatele

Vazne neviem co si mam o tomto filme mysliet. Proste ma to nejak nechalo chladnym. Neviem preco ale tento vo mne nevyvolal jedinu emociu a to je pri drame podla mna pruser. Na druhej strane ten pribeh bol celkom zaujimavy bohuzial to vasak vsetko posobilo strasne chladne. Ale Cate Blanchett proste musim uznavat po vsetkych strankach. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 8/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Prostředí 2/10/// +herci, příjemná hudba, ze začátku celkem zajímavé -postupně se dostavuje nuda, je to dlouhé, slabý závěr, skoro žádná dramatičtější scéna/// Myslel jsem si, že to vytáhnu na třetí hvězdičku, ale tenhle film si to asi nezaslouží. Nápad to nebyl vyloženě špatný a koho baví se dívat na ztroskotance jak se protloukají životem tak ten se asi bude "dobře bavit". A to nejen proto že film nabídne skvělé herecké obsazení a navíc kdo si potrpí na herecké výkony, tak nemůže odcházet zklamán. Jenže celé je to obsahově dost prázdné, rozvleklé a začíná to celkem nudit. Škoda, že je to nakonec jen malá rybka, která se ztratila v záplavě těch větších a lepších kousků./// Celkem 46%/// ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Usilovné sbírání se z šikmé plochy není vždy vydlážděno pochopením a dobrými skutky a tak Tracy ve snaze dát si život do pořádku dělá chyby - lidské, přirozené chyby. Bohužel, JEJÍ problém nemá sílu pořádně diváka zaháknout a tak Malá ryba zůstává i malou rybou filmovou. Citlivou, přemýšlivou, ale malou. Za vidění stojí Hugo Weaving a především Cate Blanchett, která neumí hrát v malém stylu. Sváteční 3 *. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak je to možné, ale já jsem tím filmem celkem unešenej. Vynikající Hugo Weaving (Lionel), kterej hrál, jak kdyby to fakt někdy v životě zažil. Cate Blanchett (Tracy), která se mi v tomhle filmu líbila asi ze všech filmů nejvíc. Její brácha bez nohy byl branej z hodně úhlů a jak kdyby tu nohu fakt neměl! Prostě herci byli ok. Příběh sice trošku skomíral, ale bylo vidět, že je to film australský a tudíž nemuselo všechno skončit přestřelklou. Tím pádem to bylo mnohem realističtější. Taky se mi líbilo, že Lionel byl sice její nevlastní otec, ale nikde to myslím nebylo zmíněno přímo. Já si celou dobu myslel, že je to její přítel (nebo tak někdo, měl jsem v tom trochu zmatek), ale pak mi tak nějak z děje došlo, že je to sice přítel, ale její matky. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Veľmi realistická dráma o drogách, ktorá sa zaobíde bez brutálneho tlačenia na pílu v štýle Rekviem za sen či zbytočného filmového vyhrocovania situácií (hrozne sa mi páčilo, že sa scény s pištoľou zaobišli bez strieľania - proste tam fungovalo normálne ľudské dohováranie), ale napriek tomu jej nechýba napätie a vnútorný náboj, ktorý silnie s každou minútou. Ani nemá zmysel hovoriť, že Cate Blanchett je v úlohe bývalej feťáčky famózna ako vždy. Najdôstojnejším spoluhráčom jej je Hugo Weaving, ktorého som ešte nevidel hrať lepšie ako práve v tomto filme. Najprv som nevedel naskočiť na jednu vlnu s postavami a ich spočiatku nevyjasnenými vzťahmi, ale aj vďaka skvelým hercom ma film postupne vtiahol a nakoniec z toho bol celkom silný zážitok. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama