Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě krásné dívky, bývalé spolužačky z univerzity, unikají před nudnou prací v nakladatelství a odporným bytem do jednoho z nejpopulárnějších disco klubů ranných 80-tých let. Sláva disco už pomalu upadá a do hudby a módy začíná vanout svěží vánek stylu New Wave. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Mně to připadalo jako naprosto zbytečný film. Dvě hodiny jsem koukal na to, jak na pozadí hudby probíhají většinou naprosto zbytečné a tupé dialogy o ničem, příběh to nemělo vlastně žádný. Jediné pozitivum pro mě tak je tehdy čtyřiadvacetiletá Chloë Sevigny, ona má takové zvláštní charisma. Ale ani to to nezachránilo. Nudilo mě to prakticky po celou dobu. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele

Parta mladých lidiček filosofuje o lásce, o vztazích, o práci, o bydlení, o životě.. no v podstatě o ničem, a dělají to tak absurdním způsobem, až je to zábavné. To by ale mohlo fungovat tak hodinu, ale ne celé dvě! Každopádně mladičká Kate Beckinsale potěšila a stejně tak jejich hypnotické taneční scény v klubu :) PS: Podobně ulítlé jako Slečny v nesnázích - no, pročpak asi... ()

Reklama

Cyberboy 

všechny recenze uživatele

Partička mladých intelektuálů spojená nadšením pro disko hledá naplnění života. Pletenec vztahů provázejí dialogy ve kterých se občas dá něco "intelektuálního" najít, ale o nijak výjmečný klenot se nejedná. Hlavními lákadly jsou zde dvě kočky v podání Kate a Chloë na než se dobře dívá a díky nimž lze nad lehce nudným příběhem přimhouřit oči. (6/10) ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

"Disco is over", zaznělo v první půlce filmu a já jsem se nemohla dočkat, až bude "over" i celý film. Poslouchat podivné dialogy hlavních hrdinů mě bavilo asi pět minut, ale hodinu a půl sledovat konverzaci, kde klíčovými výrazy jsou maniodepresivní porucha a herpesová infekce, bylo skoro nad mé síly. Jedna hvězdička za New York a druhá za to, že tak milá holka jako je Kate Beckinsale dokázala herecky ztvárnit takovou nesympatickou potvoru, jakou byla její hrdinka Charlotte. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • Režisér a scenárista Whit Stillman se při psaní scénáře nechal inspirovat vlatními zkušenostmi z manhattanských diskoték, včetně Studia 54. (Avalon820)

Reklama

Reklama