Reklama

Reklama

Jez, britský technický genius a Dylan, výřečný Američan, jsou přátelé, kteří samy sebe považují za moderní Robin Hoody. Rozhodli se, že si opatří domov, který jim jako sirotkům vždycky chyběl. Pomoct jim k tomu mají chytré podvody, které pouze ulehčují těžké peněženky bohatých. Seznamují se s Georgie, která jim v jejich „dobročinnosti” pomáhá. Georgie je zcela přesvědčena, že sbírají peníze pro opuštěné sirotky. Když se Jez a Dylan ocitnou ve vězení, je to na Georgie, aby se o peníze, které právě získali, postarala. Jedná se o dva milióny liber. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Sympatická nízkorozpočtová britská komedie z dob, kdy Kate Beckinsale znala Pearl Harbor jenom z dějepisu. Tehdy byla sestříhaná na kluka a mile naivně doplňovala frajera Dana Futtermana a mírně přibržděného Stuarta Towsenda v příjemném snímku o dvou malých podvodnících a jedné širokosrdcé medičce. Georgie sice zpočátku netuší, co jsou její ,,zaměstnavatelé" zač a jejich činnost vnímá jako charitu, avšak brzy přijde na to, čím se kluci živí. Nutno ovšem dodat, že způsoby jakými Jez a Dylan oškubávají důvěřivé spoluobčany jsou originální (ano i poučné:-)) ale žádný nápad těch dvou se nevyrovná finální lsti Georgie. Film jsem viděla už hodně dávno, ale bezva obývák v plynojemu, způsob jak snížit účet za telefon či jak se zadarmo dostat do divadla nejde zapomenout. Samostatnou kapitolou je vykoupení z věznice za pomoci dědka Leslieho. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Velmi nápaditá komedie, kombinující gentlemansky zlodějskou zápletku s romantickým příběhem. Bláznivých situací a trapasů tu je skutečně spousta, takže se je rozhodně na co koukat. Ústřední dvojice Dan Futterman + Stuart Townsend nijak zázračným dojmem nepůsobí, zato Kate Beckinsale je sympatická a milá dost. Hezky britský film. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Není nic lepšího, než když k miláčkovi dostanete ještě bonus - malý milý film. Pánové jistě zapředou nad Kate Beckinsale, hraje tu medičku s charitativními sklony a panenským vzhledem, já jsem si to ale dala kvůli Stuartu Townsendovi - role sirotka s geniálním mozkem a účesem "číhalo mě malý dítě" ve mně vyvolala údiv, jak mohlo někoho napadnout toho sladkého klučinu následně angažovat do role vraždícího monstra ve Vzkříšení. Tady jsou on a jeho kamarád podvodníčci, ale takový ten druh, kterému nelze nefandit, protože jejich fígle jsou kreativní a prováděné s grácií a šarmem - "Jsme jako Robin Hood, bereme bohatejm a dáváme chudejm, což jsme my". Ale dost řečí, Fixlování je nevtíravě humorné, lehce romantické a hodně příjemné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V mé geniální mysli se již nejednou zrodil plán na to, kterak bohatým brát a sobě dát, ale má přirozená zbabělost mi v tom vždycky zabránila. Patrně proto mám rád snímky, které dávají mé fantazii, povedenými okrádacími fintami na zazobané, řádný prostor pro seberealizaci. Dylanovo a Jezovo plynulé přecházení z podvodu do podvodu mi zkrátka muselo připadat velmi zábavné a taky připadalo. Jenže pak to pokazil konec, který byl v zájmu bombastičnosti hodně přestřelený a to píši s plným vědomím toho, že málokdy vysypu na stůl dva milióny liber, abych si za ně koupil koně i s jeho výnosným semenem. ()

Sejkorka 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, nedokoukal jsem. Třeba je to i dabingem, ale nějak mi unikalo, co je na tom ke koukání. Pochopitelně kromě Kate. Ještě jsem to nesmazal, tak se k tomu třeba vrátím. zatím 1*. TAK JSEM TO DOKOUKAL a přidal jednu *. Střední část nebyla špatná, ale od zrušené svatby to zase šlo z kopce. Podraz s pohřbem nebyl špatně vymyšlený, ale nějak to nevyznělo a následoval trochu chaos. Vše zachránil happyend. Čili dvě svatby a jeden pohřeb ... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama